skip to Main Content

Made in Greece η Goji Spirit: Αλείμματα, chutney, φυσικοί χυμοί, dressings από βιολογικό goji berry – Η πιο θρεπτική επιλογή του καλοκαιριού

Ναι, πλέον μπορούμε να πούμε ότι η ευτυχία έχει γεύση κι αυτή είναι του goji berry, έχει όμως και όνομα κι αυτό είναι το “Goji Spirit“.

Η Goji Spirit είναι η οικογενειακή επιχείρηση του Χάρη Καλογερόπουλου, που εξειδικευέται στην καλλιέργεια βιολογικών φυτών και συγκεκριμένα καρπών goji για την παραγωγή μίας σειράς προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας. Η εταιρεία έχει έδρα στο Βραχάτι Κορινθίας. 


Με καλλιέργειες που αποτελούν πρότυπο, τα φυτά αναπτύσσονται στο εύφορο έδαφος του Κορινθιακού κάμπου ευδοκιμώντας σε ένα μεσογειακό περιβάλλον. Ο καρπός είναι μεστός δίνοντας έντονο κόκκινο χρώμα και γλυκιά γεύση.

 

 

Το Goji Berry είναι άλλωστε διάσημο ως “το μούρο της ευτυχίας”  και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της φύσης για την ανθρώπινη υγεία. Κρύβει μέσα του πληθώρα αντιοξειδωτικών, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, σίδηρος, βιταμίνες C,A,E κα) και πρωτεΐνες που σπάνια συναντώνται σε τόσο υψηλή περιεκτικότητα σε καρπούς.
Γι΄αυτό και το goji berry είναι ένα μοναδικό superfood!

Η Goji Spirit εφαρμόζει με προσοχή τις αρχές της βιολογικής καλλιέργειας και τα πρωτόκολλα οργανικής γεωργίας, ώστε οι καρποί που βγάζει να αποτελούν προϊόν υψηλής ποιότητας, χωρίς να είναι επιβαρυμένοι από χημικές ουσίες τοξικές για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Το goji berry στις μορφές που μας το παρουσιάζει η Goji Spirit μπορεί πλέον να ενσωματωθεί στις διατροφικές συνήθειες της καθημερινότητάς μας. Μπορεί να υπάρχει στο πρωινό μας, στις σαλάτες μας, στα γεύματά μας, τα σνακ ή σε ένα δροσιστικό φρουτοποτό γεμάτο βιταμίνες και πρωτεΐνη.

Αλείμματα, chutney, φυσικοί χυμοί, dressings και σειρά εδεσμάτων με βάση το goji berry μας περιμένουν να τα δοκιμάσουμε. Εμείς ξεχωρίσαμε το άλειμμα Goji Berry – Πορτοκάλι – Βασιλικός και αγαύη, αρωματικό και πλούσιο σε βιταμίνη C, με μια φρέσκια πινελιά βασιλικού. Εξίσου ιδιαίτερο το chutney Goji Berry-Παντζάρι – Πορτοκάλι και τσίλι. Φρέσκο και πικάντικο ταυτόχρονα, αποτελεί μια έκρηξη γεύσης και βιταμινών!

Στα dressings αγαπήσαμε εκείνο με το τσάι του βουνού και τον αστεροειδή γλυκάνισο, αλλά και η βιολογική  σάλτσα τομάτας με ρίγανη είναι νοστιμότατη. Για το τέλος αφήσαμε τον «πύραυλο» βιταμινών του καλοκαιριού, τους φρέσκους, φυσικούς χυμούς με μήλο ή πορτοκάλι και goji berry, δροσιστικοί και απολαυστικοί όλες τις ώρες της ημέρας.

 

 

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top