skip to Main Content

Made in Greece η Kiss the Earth με βούτυρα ξηρών καρπών: Ο Χιώτης Κώστας Πλακωτάρης μας μαθαίνει να τρώμε αγνό, δυναμωτικό φουντουκοβούτυρο, αμυγδαλοβούτυρο, φυστικοβούτυρο

Σε μία απλή περιήγησή μας στο Instagram πέσαμε τυχαία πάνω στο λογαριασμό της Kiss the Earth και η εικόνα ήταν αυτή που πρώτη μας τράβηξε το ενδιαφέρον… Τα υπόλοιπα δεν άργησε να τα κάνει η φαντασία μας… Εμάς να αλείφουμε πάνω στο ψωμί φυστικοβούτυρο και αμυγδαλοβούτυρο και φουντουκοβούτυρο και να το απολαμβάνουμε με περίσσια λαχτάρα! Συναίσθημα μοναδικό, απόλυτης πληρότητας που μας οδήγησε στο να αναζητήσουμε αμέσως περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτά τα προϊόντα και τον δημιουργό τους.

Ο ενθουσιασμός μας μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, όταν διαπίστωσαμε πως η Kiss the Earth είναι ελληνική εταιρεία και μάλιστα από τη Χίο! Ψάξαμε περισσότερο και βρήκαμε ότι αυτό το δαιμόνιο μυαλό που κρύβεται πίσω από αυτό το brand και είχε την ιδέα γι’ αυτά τα μοναδικά προϊόντα είναι ο Κώστας Πλακωτάρης. 

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην όμορφη Χίο, ο Κώστας έφυγε στην Αγγλία για να σπουδάσει οικονομικά. Επιστρέφοντας στην Αθήνα και μετέπειτα στη Χίο, εργάστηκε σε εταιρίες που παρήγαγαν τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα. Κάποια στιγμή όμως αποφάσισε ότι θέλει να κάνει στροφή στη ζωή του, να αρχίσει μία πιο υγιεινή διατροφή και να εντάξει και την άσκηση στην καθημερινότητά του σε μία πιο σταθερή βάση.

Παράλληλα, η εμπειρία που απέκτησε από την επαγγελματική του πορεία τον έκαναν να θέλει να δημιουργήσει κάτι δικό του που να συνδυάζει την αγάπη του για το αγνό τρόφιμο με μία πιο ενεργητική ζωή. Μετά από πειραματισμούς σε διάφορα σνακ και αφού έβαλε κάτω διάφορες ιδέες κατέληξε στην Kiss the Earth. Η συνταγή ήταν επιτυχημένη κι ο Κώστας ένιωθε τυχερός που μπορούσε να δημιουργήσει αυτό που φανταζόταν και σχεδίαζε στο πατρικό του κτήμα και στον τόπο που έζησε και είχε τις καλύτερες αναμνήσεις ως παιδί.

Σήμερα η Kiss the Earth παράγει και μας παρουσιάζει 3 προϊόντα. Φυστικοβούτυρο, αμυγδαλοβούτυρο και φουντουκοβούτυρο με κακάο.  Όλα τους είναι προϊόντα – υπερτροφές για τον οργανισμό μας. Προσφέρουν φυτική ενέργεια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως άλειμμα σε σάντουιτς, είτε ως βασικό υλικό για μπισκότα, μπάρες ή ακόμα και για ένα super δυναμωτικό πρωϊνό. Είναι προϊόντα που έχουν καλά λιπαρά και είναι πλούσια σε Ω3, ασβέστιο και πρωτεΐνη.

Τα λόγια όμως είναι περιττά… Μία γευστική δοκιμή θα σας πείσει…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Kiss the Summer!!! #santorini #oia #bluedome #thira #kisstheearthchios #hazelnutbutter #vegan #summer2018 #greece #greeksummer Photo by a happy butterist!!! @onequartergreek

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiss the Earth (@kisstheearthchios) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Smoothie Bliss Bowl: use a Nutty Milk & Almond Butter for a Calcium Boost!!! #vegan #bowl #almondbutter #breakfastbowl #kisstheearthchios #7weekchallengekte #breakfast #berries #coconut

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiss the Earth (@kisstheearthchios) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hello SKG!!! Its so nice to be here!!! #thessaloniki #almondbutter #salonikaport #kisstheearthchios #weareinthecity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiss the Earth (@kisstheearthchios) στις

Που θα βρείτε τα Kiss the Earth;

Στην επίσημη ιστοσελίδα kisstheearth.gr , στο Facebook, στο Instagram, αλλά και σε μία σειρά καταστημάτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χίο και Μυτιλήνη. Όλη η λίστα στο site της Kiss the Earth.

Ενδεικτικά στην Αθήνα θα τα βρείτε:

BambooVegan – Ζωοδόχου Πηγής 8 – 2103300018
mastihashop– Πανεπιστημίου 6, Αθήνα – 2103236750
Περί Λέσβου – Παντοπωλείο – Αθηνάς 27, Αθήνα – 2103233227
Nora’sDeli – Αναγνωστοπούλου 11, Αθήνα – 2103389349
KamposBiomarket– Φιλελλήνων 2, Σύνταγμα – 2105248967
και στη Θεσσαλονίκη στο Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης – Κομνηνών 12 – 2310244684

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top