skip to Main Content

Made in Greece η Οικογένεια Χριστοδούλου & ο χυμός πορτοκάλι 2 λίτρων: Σπουδαία διάκριση στα Packaging Innovation Awards 2019

Ο μοναδικός φυσικός χυμός πορτοκάλι 2 λίτρων Οικογένεια Χριστοδούλου δεν κερδίζει τις εντυπώσεις μόνο χάρη στην ποιότητά του, αλλά και χάρη στην πρωτοποριακή του συσκευασία, για την οποία απέσπασε το Χάλκινο Βραβείο στο διαγωνισμό Packaging Innovation Awards 2019!

Η Οικογένεια Χριστοδούλου, εντοπίζοντας την ανάγκη που υπάρχει στην αγορά για ένα χυμό πορτοκάλι υψηλής ποιότητας σε οικογενειακή συσκευασία, δημιούργησε το μοναδικό χυμό 100% πορτοκάλι 2 λίτρων. Πρόκειται για καινοτόμα, πρακτική συσκευασία HDPE με λαβή που χωράει στην πόρτα του ψυγείου και με 2 λίτρα χυμού που είναι αρκετός για να καλύψει τις ανάγκες μιας οικογένειας. Τη συγκεκριμένη συσκευασία έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Οικογένεια Χριστοδούλου με έναν φυσικό χυμό χωρίς προσθήκη ζάχαρης, από γλυκά ελληνικά πορτοκάλια.

Η αναγνώριση και επιβράβευση αυτής της μοναδικής συσκευασίας ήρθε με το Χάλκινο Βραβείο που απέσπασε στην κατηγορία “Packaging of New Products Launched in the Greek Market” (“Συσκευασία για Εισαγωγή Νέων Αγαθών στην Ελληνική Αγορά”), ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε δεκάδες δυναμικές επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τέλος η μάχη για το χυμό και στο γραφείο! Ο νέος, φυσικός χυμός 100% πορτοκάλι🍊 χωρίς προσθήκη ζάχαρης σε συσκευασία 2 λίτρων…φτάνει και περισσεύει!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christodoulou_Family (@christodoulou_family) στις

Οικογένεια Χριστοδούλου / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top