skip to Main Content

Made in Greece οι μπάρες Sesamis Natural: Μοναδικές, χειροποίητες 100% ελληνικές μπάρες για ενέργεια και καύσεις!

Το πρωινό είναι το βασικότερο γεύμα της ημέρας, καθώς είναι ικανό να μας εφοδιάσει με όλη την απαραίτητη ενέργεια για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις και τις αυξημένους ρυθμούς μέσα στη μέρα. Γι’ αυτό και πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις τροφές που επιλέγουμε να βάζουμε στο τραπέζι του πρωινού ή ακόμη και στο σνακ που παίρνουμε μαζί για να μας κρατήσει και να μας εφοδιάσει με μία εξτρά δόση ενέργειας, όταν νιώσουμε εκείνη τη λιγούρα.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μία εξαιρετική πρόταση για ένα τρόφιμο που αποτελεί την ιδανική επιλογή για πρωινό ή σνακ, ακόμη και για το βράδυ λίγες ώρες πριν τον ύπνο και δεν είναι άλλο από τις μπάρες και τα παστέλια SESAMIS NATURAL.

 

 

Είναι μία 100% και made in Greece εταιρεία που την ξεκίνησαν 3 φίλοι, επιστήμονες και φυσιολάτρες, με ένα κοινό στόχο: να δημιουργήσουν την υπέρτατη μπάρα.

Αυτό που ήθελαν να πετύχουν είναι να δείξουν σε όλο τον κόσμο ότι ένα υγιεινό σνακ μπορεί να είναι και απολαυστικό, μέχρι τη τελευταία του μπουκιά!

Οι μπάρες SESAMIS NATURAL BARS φτιάχνονται με βάση μία αρχαιοελληνική συνταγή ηλικίας 25 αιώνων.
Οι δημιουργοί την προσάρμοσαν στα δεδομένα και στις ανάγκες του σήμερα, αξιοποιώντας την καινοτομία στη διαδικασία παραγωγής.

Το μυστικό της συνταγής και της υπέροχης γεύσης είναι απλό: Μέλι, αναποφλοίωτο σουσάμι και εκλεκτοί ξηροί καρποί. Τίποτε άλλο, ούτε συντηρητικά, ούτε χρωστικές.

Οι μπάρες SESAMIS NATURAL BARS παρασκευάζονται με άριστης ποιότητας, βιολογικά πιστοποιημένες
πρώτες ύλες και με τρόπο τέτοιο που διατηρείται αναλλοίωτη η γευστική τους υπεροχή. Περιέχουν αναποφλοίωτο σουσάμι, το οποίο πρώτα μουλιάζεται σε φιλτραρισμένο νερό και ύστερα σημαντικό μέρος του αλέθεται, ώστε να αφομοιώνονται καλύτερα τα πολύτιμα συστατικά του.

Οι μπάρες SESAMIS NATURAL BARS είναι χειροποίητες και παρασκευάζονται σε μια βιολογικά πιστοποιημένη βιοτεχνία. Δεν περιέχουν συντηρητικά, ζάχαρη, γλουτένη, αλάτι, σόγια και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Η συσκευασία τους μαγνητίζει το βλέμμα και έχει κερδίσει το διεθνές βραβείο “Red Dot Design Award”.

Οι 3 φίλοι είναι περήφανοι για την ιδέα, την υλοποίηση καθώς και τη συνεργασία τους.

Οι μπάρες SESAMIS NATURAL BARS είναι ιδανικές για κατανάλωση μετά την πεζοπορία και το τρέξιμο, το ποδήλατο ή το σκι, μετά το γυμναστήριο ή το κολυμβητήριο, μετά από μία δύσκολη μέρα στο γραφείο, αλλά ακόμη και σε μία ήσυχη μέρα μέσα στο ΣΚ ή και όταν το παιδί φωνάζει «Πεινάω, θέλω να φάω και το θέλω τώρα!»

Τα προϊόντα με μία σύντομη ματιά

SIMPLE BLISS
40% Βιολογικό μέλι
60% Αναποφλοίωτο βιολογικό σουσάμι
Πλούσιο σε ασβέστιο, σίδηρο και βιταμίνη Ε. Το σουσάμι
είναι τρόφιμο με υψηλής βιολογικής αξίας φυτική πρωτεΐνη και είναι πλούσιο σε αμινοξέα. Θεωρείται άριστη τροφή για παιδιά και αθλητές.

Almond Noir – Sesamis – The Greek Health Bar
ALMOND NOIR
40% Βιολογικό μέλι
43% Αναποφλοίωτο βιολογικό μαύρο σουσάμι
17% Βιολογικό άσπρο αμύγδαλο
Το αναποφλοίωτο μαύρο σουσάμι διαθέτει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του λευκού, ενώ στις ασιατικές θεραπευτικές τέχνες χρησιμοποιείται ως τονωτικό και υπακτικό. Το αμύγδαλο αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών, ασβεστίου, & βιταμίνης Ε.

Pistachio Force – Sesamis – The Greek Health Bar
PISTACHIO FORCE
40% Βιολογικό μέλι
43% Αναποφλοίωτο βιολογικό σουσάμι
17% Βιολογικό κελυφωτό φυστίκι
Το κελυφωτό φυστίκι περιέχει θρεπτικές ουσίες, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες. Είναι επίσης πλούσιο σε πρωτεΐνες, μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες.

Βρείτε περισσότερα στο επίσημο site, στο facebook και στο instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top