skip to Main Content

Made in Greece οι πετσέτες θαλάσσης Sea you Soon: Κάνουν το καλοκαίρι ελληνικό από άκρη σε άκρη της γης

Είμαστε τυχεροί που ζούμε σε μία χώρα που λούζεται από το φως του ήλιου και βρέχεται από το νερό της θάλασσας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και είναι πάρα πολλοί εκείνοι που παρά τις όποιες αντιξοότητες δεν αλλάζουν την Ελλάδα με τίποτα. Την ίδια αγάπη για τα όμορφα αυτά στοιχεία της χώρας μας διαθέτουν και ο Γρηγόρης και ο Κωνσταντίνος Σαμαράς που εμπνεύστηκαν από το ελληνικό καλοκαίρι και δημιουργήσαν ένα brand που έχει κατακτήσει τον κόσμο παρά την… εποχικότητά του.

Οι Sea You Soon πετσέτες θαλάσσης έχουν έντονα στοιχεία από την ίδια φύση και την θάλασσα. Χωρίς υπερβολλές, μόνο με μία νότα απλότητας και πολλές «δόσεις» απαλότητας οι πετσέτες αυτές έχουν κερδίσει την προτίμηση πολλών Ελλήνων, αλλά και ξένων που ξέρουν να εκτιμούν το αυθεντικό και το ποιοτικό.

Γιατί οι See You Soon πετσέτες θαλάσσης είναι 100% made in Greece, χειροποίητες και φτιαγμένες με τα καλύτερα υλικά. Είναι εκείνο το ελληνικό premium beach lifestyle brand που υιοθετεί μία διαφορετική προσέγγιση στις πετσέτες θαλάσσης. Έχει φροντίσει να καλύπτει ακριβώς αυτό που ζητάμε, δηλαδή να είναι λεπτές, ελαφριές, oversized, με minimal αισθητική και πρωτότυπα σχέδια σε απαλούς χρωματισμούς, παρμένους από την ίδια τη φύση ή και σε πιο ζωηρές αποχρώσεις που φτιάχνουν μονομιάς τη διάθεσή μας.

Η ιστορία της See You Soon ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013. Με εμπειρία πάνω από μια δεκαετία, δουλεύοντας με την οικογένειά τους στο εμπόριο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων σε τρεις ηπείρους, τα δύο αδέρφια ίδρυσαν τη Sea You Soon, αφιερωμένη στην έμφυτη νοσταλγία του καθενός για την θάλασσα.

Για τις See You Soon πετσέτες χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας οργανικά νήματα, βαμβάκι και tencel. Το Tencel είναι προϊόν επεξεργασίας ξύλου ευκάλυπτου. Ρυθμίζει την απορρόφηση και απελευθέρωση της υγρασίας αποτρέποντας σε εξαίρετο βαθμό την ανάπτυξη βακτηρίων και τις ανεπιθύμητες οσμές που προκαλούνται από την επαφή με την αμμό και το νερό.

Η προσθήκη του νήματος Τencel, τις καθιστά 50% πιο απορροφητικές από βαμβάκι, πιο μαλακές από μετάξι και πιο δροσερές από λινό, ενώ τις κάνει κατάλληλες και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες όπως των βρεφών και των παιδιών!

Στα συν προσθέστε τις μεγάλες διαστάσεις τους για να μπορούν να τυλίγονται στην απαλότητά τους και οι άντρες της παρέας και την «αντίσταση» που προβάλλουν στην άμμο. Ναι, με αυτές τις πετσέτες θα ξεχάσετε δια παντός την ενοχλητική άμμο που κολλάει πάνω στην πετσέτα κι όσο κι αν τινάζετε δεν λέει να φύγει. Εδώ η άμμος επιστρέφει στη θέση της με μία μόνο κίνηση.

Και μη βιαστείτε να μας πείτε ότι το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και άρα τέλος και στα μπάνια γιατί οι beach blankets μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάλλιστα τους υπόλοιπους μήνες σαν ριχτάρι στο κρεβάτι σας! Ναι, καλά διαβάσατε!

Δείτε τη συλλογή της Sea You Soon ΕΔΩ

Βρείτε τη See You Soon και στο facebookτο Instagram και το Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top