skip to Main Content

Μade in Greece οι πιπεριές Ναουμίδη από τη Φλώρινα: Ο αχτύπητος συνδυασμός έχει σαγηνευτικό κόκκινο χρώμα, μεθυστικό άρωμα & γεύση που συναρπάζει

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια γι’ αυτό το εξαιρετικό ελληνικό έδεσμα που μας προσφέρει απλόχερα η οικογένεια Ναουμίδη. 100% made in Greece και 100% made με αγάπη και μεράκι οι πιπεριές Φλωρίνης έχουν κυριεύσει το μυαλό μας και κερδίζουν επάξια μία θέση στο τραπέζι μας.

Αυτό το σαγηνευτικό κόκκινο χρώμα, η μοναδική γλυκιά γεύση τους και η απαλή υφή τους κερδίζει με την πρώτη δοκιμή τους ουρανισκούς και των πιο απαιτητικών, ενώ μας προσφέρονται για να τις απολαύσουμε σε απεριόριστους συνδυασμούς γευστικών επιλογών.

Οι πιπεριές Φλωρίνης της οικογένειας Ναουμίδη μπορούν να σταθούν σε ένα τραπέζι είτε ως απλός μεζές, είτε ως πατέ, ακόμη και ως ντιπ, αλλά και για να συνοδέψει κρεατικά ή ψαρικά.

Με στόχο την ανάδειξη και την προώθηση της γνήσιας πιπεριάς Φλωρίνης, η οικογένεια Ναουμίδη παράγει με χειροποίητο τρόπο από το 2007 καινοτόμα προϊόντα, που έχουν αποκλειστικά ως πρώτη ύλη τις ντόπιες ποικιλίες της πιπεριάς Φλωρίνης.

Η φημισμένη κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης καλλιεργείται στον Άγιο Παντελεήμονα του Νομού Φλωρίνης, σε υψόμετρο 610 μέτρων και σε ένα ιδιαίτερο ξηρό μικρόκλιμα, στις ιδανικές συνθήκες για το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα γευστικά και ποιοτικά.  Οι πιπεριές καλλιεργούνται στο αγρόκτημα της οικογένειας, έκτασης 80 στρεμμάτων, μεταποιούνται και συσκευάζονται στην πετρόκτιστη μονάδα, ενώ για να εξασφαλιστεί η ποιότητα και η γνησιότητα της συγκεκριμένης ποικιλίας, η οικογένεια Ναουμίδη διαθέτει και το δικό της σπορείο.

Το λιθόκτιστο εργαστήρι παραγωγής τους και δύο «εντευκτήρια» με θέα τη λίμνη Βεγορίτιδα, ένα γκουρμέ εστιατόριο κι ένα τσιπουράδικο-μεζεδοπωλείο, αλλά ακόμη και το Μουσείο που έχει δημιουργήσει η οικογένεια Ναουμίδη για να ευφραίνεσαι και να δοκιμάζεις παντού τις μοναδικές γεύσεις που δημιουργούν, συντελούν όλα μαζί σε μία ολοκληρωμενη γαστρονομική εμπειρία που μένει αξέχαστη. 

Όλοι εμείς οι καταναλωτές είμαστε τυχεροί που σήμερα μπορούμε να γευτούμε τις διαφορετικές νοστιμιές με βάση την πιπεριά που παρασκευάζονται στο εργαστήριο της οικογένειας Ναουμίδη, σύμφωνα με τις παραδοσιακές, τοπικές συνταγές.

Μουστοπιπεριές, αλείμματα ψητής πιπεριάς, σάλτσες πιπεριάς, πιπεριά σε γλυκόξινους τόνους και καρυκεύματα με βάση την πιπεριά Φλωρίνης βρίσκονται στην προϊόντική γκάμα της εταιρείας. Όλες οι επιλογές είναι ξεχωριστές κι αν δεν τις έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα, μη χάνετε χρόνο, βιαστείτε!

«Πιπεριές Φλωρίνης Ναουμίδης», Λίμνη Βεγορίτιδα Άγιος Παντελεήμονας, Αμύνταιο Φλώρινα –
τηλ. 23860 61438 / e-mail: piperiesflorinis@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top