skip to Main Content

Made in Greece οι τσάντες θαλάσσης “I M BEACH”: Ευρύχωρες, σικάτες & ελαφριές για εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία

Για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις στην παραλία σίγουρα επιλέγουμε ένα εντυπωσιακό μαγιό, όμως και η ιδανική τσάντα θαλάσσης που θα είναι στυλάτη και θα χωράει και όλα τα πραγματά μας είναι από τα απαραίτητα αξεσουάρ! Εμείς λοιπόν σας έχουμε την ιδανική πρόταση, τις τσάντες «I M BΕACH».

Άνετες, ευρύχωρες, εύχρηστες και ταυτόχρονα ελαφριές στη μεταφορά τους είναι αυτό που ψάχναμε φέτος το καλοκαίρι. Έτσι άλλωστε ξεκίνησε και η πορεία του ίδιου του brand, από την ανάγκη των δημιουργών του για μία ευέλικτη τσάντα θαλάσσης που θα είναι ελαφριά και κυρίως κομψή!

Οι τσάντες “I M BEACH” έχουν χώρο για μπουρνούζια, αντηλιακά, πετσέτες, βιβλία και μικροσυσκευές και πιστέψτε μας θα γίνει ο τέλειος σύντροφος για μια μέρα στην παραλία ή μια απόδραση το Σαββατοκύριακο.

Πίσω από το brand βρίσκονται η Μαριαλένα Βαρότση και η Ιωάννα Ζάγκα. Οι δύο ταλαντούχες δημιουργοί διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο της μόδας και της διακόσμησης κι έχουν προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε οι τσάντες που σχεδιάζουν να είναι τόσο κομψές όσο και λειτουργικές.

Ταιριάζουν με όλα τα στυλ κι αυτό είναι ένα ακόμη δυνατό τους σημείο, όπως και η εξαιρετική ποιότητα. Φτιάχνονται από υφάσματα επιπλώσεων από βαμβάκι και λινό, ενώ οι αποχρώσεις καλύπτουν μία πλούσια παλέτα από γήινα και καλοκαιρινά χρώματα. Η γκάμα των γήινων, ρετρό, μπλε, γκρι, μπορντό και λαδί αποχρώσεων σε συνδυασμό με τις παλαιωμένες υφές είναι το κάτι άλλο.

 

 

Εντυπωσιακά και προσεκτικά σχεδιασμένοι είναι οι ιμάντες που παρέχουν τη δυνατότητα διαφορετικών τρόπων κρατήματος, είτε σαν shopping bag είτε σαν back puck.  Με γνώμονα να είναι διαφορετικές και μοναδικές οι «I M BEACH» σχεδιάζονται και ράβονται μία μία, από Έλληνες τεχνίτες σε μοναδικά σχέδια που δεν επαναλαμβάνονται.

 

 

 

 

 

Θα τις βρείτε στο www.wecratehormony.com στη boutique Zali στην Αντίπαρο και σε επιλεγμένες boutique σε νησιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top