skip to Main Content

Made in Greece τα «Aelia Greek Sandals»: Όταν ο ήλιος της Ελλάδας γίνεται έμπνευση γεννιούνται τα πιο fashionable σανδάλια του καλοκαιριού

Ενέργεια, ήλιος, Ελλάδα είναι τα τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα «Aelia Greek Sandals». O ήλιος, οι παραλίες και οι χρυσαφένιες αμμουδιές, τα χρώματα και τα αρώματα του καλοκαιριού, οι ομορφότερες εικόνες της Ελλάδας ήταν η πηγή έμπνευσης για την γέννηση ενός ξεχωριστού brand που εύκολα θα λατρέψει κάθε γυναίκα που θα το ανακαλύψει.

Η Γιώτα Μαντάου και η Ντιάνα Κουλούρη ένωσαν τις ενέργειές τους, τις ιδέες τους και τις ικανότητές τους κάτω από το ίδιο όραμα και ξεκίνησαν να σχεδιάζουν υπέροχα σανδάλια, που ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας με ένα στόχο: αυτά τα σανδάλια να γίνουν το αγαπημένο αξεσουάρ κάθε γυναίκας που θα την συντροφεύσει όλο το καλοκαίρι!

Οι δύο σχεδιάστριες είναι φίλες από την παιδική τους ηλικία και πάντα μοιραζόντουσαν σκέψεις, όνειρα και στιγμές. Γι’ αυτό και αποφάσισαν να δημιουργήσουν μαζί τα πιο κομψά σανδάλια της αγοράς.

Είναι φτιαγμένα από γνήσιο, μαλακό και άνετο δέρμα, διαθέτουν λαστιχένια αντιολισθητική σόλα για extra ασφάλεια και θα τα βρείτε σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωματισμών που θα σας ξετρελάνουν. Τα κομμάτια ξεχωρίζουν για τους πρωτότυπους συνδυασμούς και τα ζωηρά χρώματα, όπως μπλε, φούξια ή πράσινο. Πολλά χαρακτηρίζονται για τα τολμηρά animal prints και τις μεταλλικές λεπτομέρειες.

Τα Aelia Greek Sandals είναι 100% φτιαγμένα στο χέρι με γνήσια δέρματα και made in Greece και το σίγουρο είναι πως θα απογειώσουν κάθε σας εμφάνιση από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι αργά το βράδυ!

Aelia Greek Sandals / Facebook / Instagram 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top