skip to Main Content

Made in Greece τα Anais Kostinou: Τολμηρά κομμάτια, ντελικάτα σχέδια & κλασικές γραμμές σε κοσμήματα που αποπνέουν πολυτέλεια

Τα κοσμήματα είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Ποια θα μπορούσε να αντισταθεί στα κρύσταλλα, τα μαργαριτάρια, τις πέτρες και τη λάμψη που αυτά εκπέμπουν όταν τα φοράς; Καμία γυναίκα, γιατί όλες θέλουμε να νιώθουμε όμορφες και μοναδικές.

Τα κοσμήματα της Αναΐς Κωστίνου έχουν άποψη, ποιότητα και στιλ. Στις δημιουργίες της θα ανακαλύψετε αυτό που ψάχνετε κι αυτό που σας ταιριάζει, καλύπτοντας τις ανάγκες σας για κάθε ώρα της ημέρας και για κάθε έξοδό σας. Από το γραφείο το πρωί μέχρι το απόγευμα για καφέ κι αργότερα για ποτό, τα Anais Kostinou θα αναδείξουν την θηλυκότητά σας και θα εκπέμψουν το δυναμισμό που χρειάζεστε για να αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η δουλειά της σχεδιάστριας Αναΐς Κωστίνου περιλαμβάνει εντυπωσιακά statement pieces από κρύσταλλα, μαργαριτάρια και κοράλλια, μέχρι χρυσές ή λευκόχρυσες δημιουργίες. Μοναδικά δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια που θα λατρέψετε με την πρώτη ματιά.

Η Αναΐς ακολουθεί το πάθος της για τη σύνθεση και δημιουργεί κομμάτια εμπνευσμένα από τη μοναδικότητα κάθε στιγμής. 

Η Anais Kostinou γεννήθηκε το 1985 στην Ελλάδα. Προερχόμενη από μια οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής κοσμημάτων, ήταν από πολύ νωρίς περιτριγυρισμένη με το πάθος της μητέρας της για το κομψό διαχρονικό κόσμημα, αλλά και το αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον του πατέρα της.

Έχει σπουδάσει Media στο Oxford Brookes University και έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (RICS). Έχει ακόμη σπουδές στο θέατρο και τις τέχνες του θεάματος, που ενδυνάμωσαν τη χαρισματική της δημιουργικότητα και την βοήθησαν να κυκλοφορήσει το 2017 τις δικές της ξεχωριστές δημιουργίες κοσμημάτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο Atelier Selections Kostinou (Μητροπόλεως 25, Θεσσαλονίκη) θα βρείτε τα υπέροχα κοσμήματα της Αναΐς για να τα δοκιμάσετε και να τα αγοράσετε.

Website: www.anaiskostinou.com
Facebook: @anaiskostinoujewels
Instagram: @anaiskostinoujewels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top