skip to Main Content

Made in Greece τα Lenga Grape Spa & η Λένγκα Γρηγοριάδου: Όταν το σταφύλι από το Κτήμα Αβαντίς στην Εύβοια γίνεται σειρά φυσικών καλλυντικών για το σώμα & το πρόσωπο

Θέλει γνώση, πείρα και αγάπη για να δημιουργήσεις από ένα αμπέλι μία σειρά προϊόντων – υπόδειγμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. Κι επειδή στο MadeinGreece.news τέτοιες προσπάθειες επιδιώκουμε να παρουσιάζουμε, σήμερα θα μιλήσουμε για τα Lenga Grape Spa, μία σειρά φυσικών καλλυντικών σώματος, προσώπου και μαλλιών, που αν δεν τα έχετε δοκιμάσει ακόμη, θα πρέπει να το κάνετε σύντομα!

Η ιστορία των Lenga Grape Spa ξεκινά από το Κτήμα Αβαντίς στην Εύβοια, με εμπνευστή την τεχνικό οινολόγογο Λένγκα Γρηγοριάδου (από όπου πήραν και το όνομα τους τα καλλυντικά) και τον σύζυγό της Απόστολο Μούντριχα. 

Η ιδέα για τα Lenga Grape Spa γεννήθηκε με αφορμή την εγκυμοσύνη της Λένγκας στα δίδυμα παιδάκια της, τότε που αναζητούσε στην αγορά αγνά, φυσικά καλλυντικά. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις σπουδές της γύρω από το αμπέλι και το κρασί, ήταν οι αιτία για την δημιουργία της σειράς Lenga Grape Spa, με καλλυντικά από πρώτες ύλες, που υπήρχαν διαθέσιμες ήδη στο οινοποιείο.

Τα προϊόντα Lenga Grape Spa παράγονται από 100% ελληνικό σταφύλι και είναι απολύτως φυσικά, αφού δεν περιέχουν parabens, παράγωγα πετρελαίου, χρωστικές ουσίες, ούτε αλλεργιογόνα συστατικά. Πρόθεση της εταιρείας είναι να παράγει όσο το δυνατόν πιο οικολογικά προϊόντα, τείνοντας στο 100% της φυσικής σύνθεσης. Σε όλα τα προϊόντα γίνονται μικροβιολογικοί και δερματολογικοί έλεγχοι και δεν γίνονται πειράματα σε ζώα.

Στα προϊόντα εσωκλείονται τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά δραστικά συστατικά. Οι αποτελεσματικές αντιοξειδωτικές φόρμουλες, οι πλούσιες φυσικές συνθέσεις, οι πολυτελείς υφές και οι μεθυστικές μυρωδιές σταφυλιών είναι όλα όσα επιθυμεί η κάθε σύγχρονη γυναίκα που αγαπά την εμφάνισή της, όπως άλλωστε και η δημιουργός των προϊόντων.

Η 20χρονη οινοποιητική παράδοση σε συνδυασμό με το επιστημονικό προσωπικό, τους επιτρέπει να αντλούν αποτελεσματικά όλα τα φυσικά αντιοξειδωτικά συστατικά από το σταφύλι. Έτσι εξελίσσουν την σειρά Lenga, η οποία μας προσφέρει την πιο πλούσια αντιοξειδωτική προστασία, την ενυδάτωση και ανανέωση που χρειάζεται το δέρμα μας για να είναι και να φαίνεται πάντα νέο και λαμπερό.

Η Lenga αντλεί τα φυσικά αντιοξειδωτικά συστατικά από το σταφύλι, ενώ χρησιμοποιεί μόνο το φυσικό νερό που περιέχεται στην ρόγα των σταφυλιών για να δημιουργηθούν τα προϊόντα. Τα Lenga είναι εμπλουτισμένα με βλαστοκύτταρα σταφυλιών, πολυφαινόλες, ρεσβερατρόλη, έλαια κουκουτσιών, εκχυλίσματα και κόκκους σταφυλιών.

Ενυδατικές κρέμες, γαλακτώματα, κρέμες αντιγύρανσης, αφρόλουτρα, τζελ κατά της κυτταρίτιδας, κρέμες απολέπισης και άλλα προϊόντα αποτελούν μια πλήρη σειρά που θα γίνει η αγαπημένη καθέ γυναίκας που θέλει και ξέρει πώς να φροντίζει τον εαυτό της. Εκτός από τα μεμονωμένα προϊόντα υπάρχουν και σετάκια ταξιδίου, αλλά και πρωτότυπες συσκευασίες δώρου.

Οι συσκευασίες είναι επίσης ένα κομμάτι στο οποίο επενδύει η Lenga. Όμορφες και λιτές, κυριαρχούν τα στοιχειά του σταφυλιού, που είναι η πηγή της δημιουργίας.

Μπορείτε να βρείτε τα καλλυντικά Lenga Grape Spa σε επιλεγμένα φαρμακεία και κάβες ανά την Ελλάδα. Όμως η καλύτερη ιδέα είναι να επισκεφθείτε κατ’ ιδίαν το Κτήμα Αβαντίς, το οποίο απέχει περίπου μια ώρα από την Αθήνα και να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα και τους δημιουργούς.

Website: www.lengagrapespa.gr
Facebook: @Lenga-Grape-Spa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top