skip to Main Content

Made in Greece τα προϊόντα περιποίησης σώματος & προσώπου NIOTI: Η φυσική πηγή της νιότης έχει όνομα ελληνικό

Η διάθεση μιας γυναίκας επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό και από την εμφάνισή της και σίγουρα ένα δέρμα λαμπερό, καθαρό και ενυδατωμένο μπορεί να της προσφέρει μία ισχυρή δόση αναζωογόνησης και… νιότης!

Γιατί κάθε γυναίκα που αγαπάει και φροντίζει τον εαυτό της ξέρει τι πρέπει να ζητήσει από τις beauty αγορές της και κάθε εταιρεία καλλυντικών που σέβεται τη γυναικεία φύση ξέρει τι να της προσφέρει.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν και τα προϊόντα της NIOTI, ένα 100% ελληνικό brand ολοκληρωμένης περιποίησης για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά, με βιολογικά εκχυλίσματα.

Με αγάπη και βαθιά γνώση για τις ιδιότητες των θησαυρών της ελληνικής μεσογειακής φύσης, η NIOTI προσφέρει μία σειρά προϊόντων που καλύπτουν κάθε μας ανάγκη και εφαρμόζονται επάνω μας από το πρωί έως το βράδυ.

Άλλωστε το όραμα της NIOTI είναι να προσφέρει στη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και τον άντρα την επιλογή να θωρακίσουν τη νεότητά τους με αγνά, φυσικά καλλυντικά αλλά και να σβήσουν τα σημάδια του χρόνου με βιοενεργές συνταγές καλλυντικών που στηρίζονται στη σοφία της φύσης.

Η σειρά προϊόντων πλήρης περιποίησης ΝΙΟΤΙ, είναι αποτέλεσμα διαρκής έρευνας και ενδελεχούς κλινικού ελέγχου για την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την δερματική συμβατότητα. Δεν περιέχουν χημικές ουσίες και άλλα έκδοχα τους (parabens, προπυλενογλυκόλη, παραφινέλαιο) δεν έχουν υποστεί τεχνολογική επεξεργασία (κατά το στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας) και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Τα προϊόντα

Όλα τα προϊόντα περιποίησης της NIOTI είναι αγνά και αξιοποιούν την δύναμη της βιοτεχνολογίας μέσω επιλεγμένων στοιχείων της μεσογειακής φύσης, για να προσφέρουν άμεσα και εμφανή αποτελέσματα μαζί με μια υπέροχη αίσθηση χρήσης. Tα προϊόντα παράγονται με βιολογικά εκχυλίσματα αλόης, ελαιολάδου, ροδιού και μελιού της ελληνικής γης.

Για τα μαλλιά η ΝΙΟΤΙ προσφέρει: λάδι μαλλιών τονωτικό, σαμπουάν με χαμομήλι για συχνό λούσιμο, σαμπουάν τονωτικό με μέλι για ξηρά μαλλιά, μάσκα μαλλιών και μαλακτική κρέμα μαλλιών. Όλατα τα προϊόντα χαρίζουν στα μαλλιά μας βαθιά θρεπτική ενυδατική δράση. Θρέφουν, ενυδατώνουν και κάνουν τα μαλλιά λαμπερά και μεταξένια με απίστευτα φυσικό όγκο.

Για το πρόσωπο καλύπτει κάθε ανάγκη καθαρισμού, τόνωσης, ενυδάτωσης και αντιγηραντικής δράσης: Gel καθαρισμού προσώπου, κρέμα ματιών χειλιών, Serum Ορός Ενυδατικός συσφικτικός προσώπου, αντιγηραντική – συσφικτική κρέμα προσώπου 24ωρη, μάσκα προσώπου ενυδατική αντιγηραντική, κρέμα προσώπου θρεπτική νυκτός, ενυδατική κρέμα προσώπου, απολεπιστική κρέμα peeling προσώπου.

Για το σώμα προσφέρει: Λάδι Σώματος, βούτυρο σώματος Ελιάς, απολεπιστική κρέμα σώματος, βούτυρο σώματος με Φύκια, βούτυρο σώματος με Αλόη, γαλάκτωμα σώματος ενυδατικό, γαλάκτωμα σώματος Ροδιού, αφρόλουτρο Αλόης, γαλάκτωμα σώματος μελιού, βούτυρο σώματος Ροδιού, αφρόλουτρο Ελιάς, αφρόλουτρο Ροδιού.

ΝΙΟΤΙ
Λεωφ. Κ. Καραμανλή 29
Στάση Μετρό Παπάφη
Τ.Κ. 546 39 – Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνα: 23155 24176 & 23155 24179
Κινητό: 6945 641696
Email: nioti.bio@gmail.com

Δείτε όλη τη σειρά προϊόντων ΝΙΟΤΙ στο επίσημο site της εταιρείας.

Ακολουθείστε τη ΝΙΟΤΙ στο facebook και το instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top