skip to Main Content

Made in Greece το “greek way”: Ο Στέλιος & ο Κώστας επαναπροσδιορίζουν το ελληνικό σουβενίρ – Κλείνουν σε τέσσερα κουτιά τα ελληνικά προϊόντα & τις συνήθειες

Στην Ελλάδα έχουμε ένα μοναδικό τρόπο να απολαμβάνουμε τη ζωή. Σε κάθε στιγμή, μικρή ή μεγάλη, μπορούμε να  δώσουμε ουσία και να την ζήσουμε με το δικό μας ξεχωριστό τρόπο. Ίσως αυτό να είναι που μας ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους λαούς. Η αλήθεια μας, η ζωντάνια μας, η καλοσύνη μας και άλλα τόσα χαρακτηριστικά που τα συναντάς μόνο στους Έλληνες.

Μέσα σε αυτές τις στιγμές είναι και τα ηλιόλουστα πρωινά, τα οικογενειακά τραπέζια, οι ατελείωτες βραδιές με τους αγαπημένους μας φίλους. Τέτοιες στιγμές είναι που μας καθορίζουν ως ανθρώπους και που εν τέλει έχουν τη μεγαλύτερη σημασία στη ζωή. Δύο φίλοι λοιπόν, αποφάσισαν να κλείσουν αυτές τις στιγμές, που χαράσσονται ανεξίτηλα μέσα μας σε ένα κουτί και να τους δώσουν τη μορφή του σουβενίρ.

Σε μία εποχή που το κλασικό ελληνικό σουβενίρ έχει αρχίσει να φθείρεται στο χρόνο, ο  Στέλιος Κεράστας και ο Κώστας Σιόλας είχαν μία άκρως πρωτότυπη ιδέα να δημιουργήσουν παράδοση από τις καθημερινές στιγμές. Το ελληνικό σουβενίρ επαναπροσδιορίζεται, αποκτά νέο design και βασίζεται σε φρέσκες ιδέες. Μία από αυτές και το Greek Way, που βασίζεται σε μικρές καθημερινές ελληνικές εμπειρίες που αποτελούν ένα ιδανικό αναμνηστικό για όλους όσοι θέλουν να πάρουν λίγη… Ελλάδα μαζί τους.

Το “greek way” είναι ουσιαστικά ένα λιτό σχεδιαστικά βαλιτσάκι ή ένα μικρό κουτί που περιλαμβάνει συγκεκριμένα αυθεντικά ελληνικά προϊόντα μαζί με τα απαραίτητα συστατικά και σύνεργα, για να μπορείτε να δοκιμάσετε κάθε μία από τις παρακάτω προτάσεις:

ΤΡΑΧΑΝΑΣ (The Greek Slow Food!)

Περιλαμβάνει: έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, τραχανά, πατέ τομάτας, κρουτόνς σίκαλης ολικής άλεσης με γεύση πάστας ελιάς.

OYZAKI (The Greek Zen)

Περιλαμβάνει: Ούζο, συσκευασία σαρδέλας , πράσινες ελιές, παξιμάδια με γεύση ελαιόλαδου, φέτας και λιαστής ντομάτας και 2 ποτήρια ούζου.

RAKOMELO ( The Greek Cocktail)

Περιλαμβάνει: Ρακή, μέλι από άνθη πορτοκαλιάς, κανέλα και γαρύφαλλο, 1 μπρίκι, 2 σφηνοπότηρα.

KAFEDAKI (The Greek break time)

Περιλαμβάνει: ελληνικό καφέ, λουκούμια κανέλας με ξύσμα πορτοκαλιού, 2 φλυτζάνια ελληνικού καφέ κι ένα μπρίκι.

Η επιλογή των προϊόντων γίνεται μέσα από αυστηρά κριτήρια ποιότητας των συνεργαζόμενων εταιρειών και των παραγωγών και μπορεί να διαμορφώνεται ανάλογα με την εποχικότητα, την καινοτομία (π.χ. νέοι γευστικοί συνδυασμοί, νέα συσκευασία κ.τ.λ.), τη ζήτηση, καθώς και άλλους παράγοντες.

Επιπλέον, ανεξάρτητα από τους ήδη υπάρχοντες συνδυασμούς, το greek way, μπορεί να γίνει tailor made εταιρικό δώρο ή να πάρει τη μορφή ενός sponsoring box με προϊόντα ενός συγκεκριμένου χορηγού.

Στόχος τους είναι αυτό το κουτί να ταξιδέψει τον ελληνικό τρόπο ζωής σε όλο τον κόσμο και ήδη τα καταφέρνει περίφημα.

Όλα ξεκίνησαν ένα απόγευμα όταν ο Στέλιος και ο Κώστας θέλησαν να πιουν ένα καφέ με ένα φίλο τους που βρισκόταν λίγο μακριά… στο Λονδίνο. Για να μηδενίσουν τις αποστάσεις και για να του θυμίσουν κάτι από Ελλάδα, σκέφτηκαν να κλείσουν σε ένα απλό κουτί έναν ελληνικό καφέ, ένα μπρίκι και λίγα γλυκά και να του το στείλουν. Όταν το πακέτο έφτασε στο Λονδίνο ήπιαν όλοι μαζί το καφέ τους με τη βοήθεια και της τεχνολογίας.

Αυτή όμως η μικρή στιγμή της καθημερινότητας στάθηκε η αφορμή για να γεννηθεί το “greek way”, ως μία νέα πρόταση souvenir που θα συνδυάζει τις ελληνικές συνταγές και τις συνήθειες, με τα τοπικά προϊόντα, σε ένα κουτί που ακόμα και το άνοιγμα της συσκευασίας θα αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία. Αυτός είναι ο τρόπος που ο Στέλιος και ο Κώστας επέλεξαν για να ταξιδέψουν την Ελλάδα, που τόσο πολύ αγαπούν σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Tαξιδεύεις με το πλοίο, φτάνεις Κάλυμνο, μπαίνεις στο ξενοδοχείο και σε περιμένει το καλύτερο welcome gift. Οk, summer is on! #Κalimera #Box #Hotel #HotelGifts #WelcomeGifts #YourLogo #Gift #GreekWay #GreekSummer #GreekIslands

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη greek way (@greek.way) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Packed and ready to go! Άλλο ένα tailor made box για την #Xerox για να ξεκινήσει η μέρα τους με τον καλύτερο τρόπο! #CorporateGifts #GreekWayBox #GiveAway #KalimeraBox #GreekLivingAtItsBest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη greek way (@greek.way) στις

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974082626
Email: info@greek-way.com
Website: www.greek-way.com
Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top