skip to Main Content

Made in Greece το Ntanos Bakery & Pastries: Το απόλυτο παξιμάδι, πίτες, βουτήματα, μπισκότα… φτιάχνονται στη Σύρο με αγνά υλικά

*
*

Μπορεί να είναι λίγο μακριά, αλλά αν φέτος το καλοκαίρι ο δρόμος σας φέρει στο όμορφο νησί της Σύρου τότε σίγουρα θα πρέπει να αναζητήσετε και το “Ntanos Bakery & Pastries” και να δοκιμάσετε τα μοναδικά παξιμάδια του.

Ο Ντάνος Πρίντεζης είναι παθιασμένος με τη δουλειά του, το μαγαζί του και τα προϊόντα του. Θέλει το ψωμί του να είναι αληθινό με πλούσια γεύση και αρώματα, το ίδιο και τα παξιμάδια του, αλλά κι όλα τα υπόλοιπα προϊόντα του.

 

 

Η φρεσκάδα και η υψηλή ποιότητα είναι απαράβατες αρχές για τα προϊόντα που παρασκευάζονται και συσκευάζονται στην ιδιωτική μονάδα παραγωγής.

Παράδοση και καινοτομία γίνονται ένα και τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με τις αγνές πρώτες ύλες δίνουν μια πλούσια γκάμα προϊόντων, όπως κέικ, κουλουράκια σε πολλές γεύσεις, τσουρέκια, μπισκότα, κριτσίνια, παξιμάδια, προϊόντα σφολιάτας, βουτήματα.

 

 

Το ψωμί φτιάχνεται μόνο από προζύμι δικής τους παραγωγής – και όχι μαγιά – σε περισσότερους από δέκα διαφορετικούς τύπους, σε συνταγές από διάφορους τόπους της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης. Με καλαμπόκι, προζυμένιο, χωριάτικο, χωριάτικο ολικής άλεσης, απανοχωρίτικο, πολύσπορο, σταρένιο, γερμανικό μοναστηριακό, ζιαπάτα, ακόμα και ψωμί με αλεύρι βιολογικής κάνναβης! Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και με ιδιαίτερες εκδοχές και για τις ομάδες με ευαίσθητες διατροφικές ανάγκες.

 

 

 

 

Δοκιμάστε επίσης την παραδοσιακή τυρόπιτα με δενδρολίβανο, συριανό τυρί και λιαστή ντομάτα, ή με φέτα και φύλλο ολικής άλεσης, τα μοναδικά κρουασάν βουτύρου, σοκολάτας, γλυκιάς κρέμας, σοκολάτας-μπανάνας, και άλλα, τις μπουγάτσες, αλλά κι άλλες ιδιαίτερες πίτες, όπως σπανακοτυρόπιτες, κολοκυθόπιτες, σφολιάτες με διάφορες γεμίσεις.

 

Είναι πολλά το ξερούμε, αλλά μην σας πτοεί τίποτα γιατί τα προϊόντα θα τα βρείτε και συσκευασμένα και μπορείτε να προμηθευτείτε όσα θέλετε ή ακόμα και να τα δοκιμάσετε όλα αργότερα στο σπίτι.

 

Ιδιαίτερα τα προϊόντα ιδιαίτερες όμως και οι συσκευασίες που τα τυλίγουν. Η κομψότητα και η υψηλή αισθητική κυριαρχούν, όπως και τα ιδιαίτερα χρώματα της παλέτας.

 

 

Στο νησί, στην παραλία του Φοίνικα θα βρείτε τον κεντρικό φούρνο, όπου επιβάλλεται να γευτείτε και το χειροποίητο παγωτό, σπεσιαλιτέ του μαγαζιού. Η Ntanos Bakery & Pastries διαθέτει όμως, άλλα 2 καταστήματα στην Σύρο, στην πρωτεύουσα Ερμούπολη.

 

Ntanos Bakery & Pastries / Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top