skip to Main Content

Μade in Greece το Χρυσό σαπούνι που εντυπωσίασε στην μεγαλύτερη έκθεση καινοτόμων προϊόντων στο Παρίσι

Στη Διεθνή Ένωση Τροφίμων και Ποτών SIAL Paris 2018, όπου η ελληνική συμμετοχή δίνει δυναμικό παρόν, η πολυβραβευμένη εταιρεία E-LA-WON-σήμα κατατεθέν στην ποιότητα σε ελαιόλαδο, μέλι και ελληνική pesto-λανσάρει τα νέα της ‘new luxury’ υπέροχα χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου, ιδανικά για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.

Πρόκειται για το απλό αγνό σαπούνι, το σαπούνι με ἀρωμα σανδαλόξυλο, το λατρεμένο με απαλό άρωμα τριαντάφυλλου και το ‘νέο χρυσό’ με επικάλυψη χρυσού 22 καρατίων στη σειρά ‘Gold line’.

Έτοιμα για προσωπική χρήση, αλλά εξαιρετικά και για εταιρικά δώρα, αποπνέουν καθαριότητα, νοιάξιμο και ελληνικότητα. Η E-LA-WON επιλέγει για την παρασκευή τους την ψυχρή μέθοδο και περιμένει να ωριμάσουν για να τα χρησιμοποιήσει. Μια πραγματική ιεροτελεστία από τη δημιουργία, την πλήρη ωρίμανση μέχρι την τοποθέτηση σε καλαίσθητες συσκευασίες.

Πλούσια σε αντιοξειδωτικά και θεραπευτικές ιδιότητες, τα σαπούνια ελαιολάδου E-LA-WON καθαρίζουν, ενυδατώνουν, θρέφουν, τονώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα μας.

Οι «Έλληνες εκθέτες» παρουσιάζουν τα καλύτερα προϊόντα διατροφής και περιποίησης που παράγονται στη χώρα μας και επιδιώκουν τη σύναψη επιχειρηματικών συνεργασιών και την επέκταση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας, αξιοποιώντας το κορυφαίο γεγονός του κλάδου τους.

Η E-LA-WON συμμετέχει στην Έκθεση για την ανάδειξη προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα-καθότι παραγωγός-και για να καρπωθεί την υψηλή προστιθέμενη αξία τόσο με τις εντυπωσιακές συσκευασίες, όσο και με τα ποιοτικά προϊόντα της με τα οποία απέσπασε 47 Διεθνή βραβεία. Στο πλαίσιο αυτό συμβάλλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και επενδύει στη γεύση, στην ποιότητα και ουσιαστικά στην υγεία του ανθρώπου.

Website: www.olivelawon.com
Facebook: olivelawon
Instagram: @e_la_won

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top