skip to Main Content

Oι αγαπημένοι μου χυμοί “Οικογένεια Χριστοδούλου” κέρδισαν 2 βραβεία στα Great Taste Awards 2017!!!!!

Σ΄ έναν από τους σπουδαιότερους και πιο έγκυρους διαγωνισμούς τροφίμων και ποτών παγκοσμίως, τα Great Taste Awards, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο Λονδίνο, ο «Βιταμινούχος Χυμός Βύσσινο» της Οικογένειας Χριστοδούλου, διακρίθηκε μεταξύ 12.366 προϊόντων κερδίζοντας 2 Αστέρια. 

Μάλιστα, όχι μόνο είναι ο μοναδικός χυμός στην Ελλάδα που απέσπασε μια τόσο υψηλή διάκριση αλλά τα 2 Αστέρια ήταν και η ανώτερη διάκριση που δόθηκε στο φετινό διαγωνισμό σε αυτή την κατηγορία προϊόντων παγκοσμίως.

Ο «Βιταμινούχος Χυμός Βύσσινο» απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, όπως: «Βαθύ χρώμα και πλούσια γεύση βύσσινου με ισορροπία γλυκού και ξινού. Αναζωογονητικός και πολύ γευστικός».

Ο «Βιταμινούχος Χυμός Βύσσινο» ανήκει στη μοναδική σειρά βιταμινούχων χυμών της Οικογένειας Χριστοδούλου, εμπλουτισμένων με την απαραίτητη ποσότητα βιταμινών ώστε να υποστηρίζουν ένα ξεχωριστό ισχυρισμό υγείας, σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε.

Στον ίδιο διαγωνισμό, η Οικογένεια Χριστοδούλου με ιδιαίτερη χαρά είδε ακόμα έναν χυμό της, το Ακτινίδιο & Πράσινο μήλο Plus, να βραβεύεται με 1 Αστέρι και να χαρακτηρίζεται ως χυμός με «ελκυστική γεύση πράσινου μήλου και φρέσκου ακτινίδιου. Πολύ ευχάριστος στην κατανάλωση».

Τα προϊόντα δοκιμάστηκαν και κρίθηκαν ύστερα από τυφλή γευστική δοκιμή από περισσότερους από 500 κριτές, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν κριτικοί τροφίμων, διακεκριμένοι σεφ, μάγειρες, ιδιοκτήτες εστιατορίων παραγωγοί, συγγραφείς βιβλίων μαγειρικής και πλήθος δημοσιογράφων γαστρονομίας.

Τα βραβεία Great Taste Awards είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητά τους καθώς οι κριτές γεύονται, συσκέπτονται και δοκιμάζουν ξανά για να αποφασίσουν ποια προϊόντα είναιάξια για διάκριση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top