skip to Main Content

Pella’s Delicacies & Δώρα Παγκαλάκη: Οι πιο γευστικές & αγνές σάλτσες τομάτας με συνταγή παραδοσιακή!

Σήμερα που οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι απαιτητικοί δεν μας αφήνουν τον χρόνο να μπούμε στις κουζίνες και να μαγειρεύουμε σπιτικά και υγιεινά με αποτέλεσμα να καταφεύγουμε στο delivery. Όμως τη λύση στο θέμα αυτό φέρνει η Pella’s Delicacies και η δημιουργός Δώρα Παγκαλάκη.

Μία εταιρεία με στροφή προς την παράδοση και την μεσογειακή διατροφή, μας προσφέρει μία σειρά από προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε γευστική μας δημιουργία, μειώνοντας κατά πολύ τον χρόνο παρασκευής και άρα τον χρόνο παραμονής μας στην κουζίνα!

Με αυτές τις πεντανόστιμες έτοιμες σάλτσες ντομάτας, Pella’s Delicacies, φτιάχνουμε γρήγορα υγιεινά φαγητά, που απλά ζεσταίνουμε. Είναι ιδανικές για ζυμαρικά, για λαδερά, κοκκινιστά, τηγανιές κρεατικών, ακόμη και πίτσες, κρύα σάντουιτς, σαγανάκια, ομελέτες, ακόμη και ως συνοδευτικό με σκληρά ή μαλακά τυριά.

Το μόνο που χρειάζεται είναι τις προσθέσουμε στην αρχή του μαγειρέματος και θα δώσουμε μια άλλη νότα στο φαγητό μας.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά το 2014, σε έναν ιδιόκτητο χώρο στην ιστορική Πέλλα από την Γεωπόνο-Τεχνολόγο τροφίμων MSc Δώρα Παγκαλάκη. Η αγάπη της για τα προϊόντα που βγάζει η πολύτιμη γη της Πέλλας, αλλά και η προσοχή που δίνει και η ίδια στο καλό, υγιεινό φαγητό στάθηκαν αφορμή για να προσφέρει σε όλους εμάς σύγχρονες γευστικές επιλογές.

Η Pella’s Delicacies εκτός από τις σάλτσες παράγει και μαρμελάδεςγλυκά του κουταλιού και αλείμματα από φρέσκα ελληνικά φρούτα και λαχανικά ανώτερης ποιότητας, κατά προτίμηση από παραγωγούς του νομού Πέλλας, με σκοπό να γίνουν ευρέως γνωστά.

Από μαρμελάδες αξίζει να δοκιμάσετε τη μαρμελάδα φράουλα με μοσχολέμονο, τη μαρμελάδα σύκο με δυόσμο κι εκείνη με γεύση δαμάσκηνο και καστανή ζάχαρη. Σε αλείμματα δείχνουμε προτίμηση στο αλειμμα της φράουλας με λευκή σοκολάτα.

Όλα τα προϊόντα Pella’s Delicacies βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές. Οι ντομάτες και όλα τα λαχανικά, όπως και τα μυρωδικά που περιέχουν, παράγονται σε φάρμες της ευρύτερης περιοχής της Πέλλας.

Η προσπάθεια της Δώρας αποσκοπεί στο να «παντρευτούν» νέες τάσεις της γαστρονομίας με τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας πάντα πρότυπο εξοπλισμό, καθώς και την υπάρχουσα επιστημονική γνώση, που η ίδια και οι συνεργάτες της διαθέτουν, πάνω στον τομέα της μεταποίησης τροφίμων.

 

Website: www.pellasdelicacies.com
Facebook:@pellasdelicacies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top