skip to Main Content

Glion – Les Roches: Οι δυο κολοσσοί της Ελβετίας στον πολυτελή τουρισμό παρουσίασαν την Αθήνα το παγκόσμιο δίκτυο τους & τα εξαιρετικά πανεπιστήμιά τους

Η Luxury Concierge, η μεγαλύτερη εταιρία παροχής υψηλοτάτου επιπέδου υπηρεσιών στην Ελλάδα, διοργάνωσε για πρώτη φορά μια άκρως εκλεκτική Ημερήσια Ανοικτή Εκδήλωση για το ινστιτούτο της Glion και της Les Roches Global Hospitality Education, δυο από τα κορυφαία Kολέγια, εξειδικευμένα στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.

Με ένα διακεκριμένο κι επιτυχημένο υπόβαθρο στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας, η Luxury Concierge σύστησε την Διαχείριση και την Ανάπτυξη της Υποδοχής και Φιλοξενίας στο δίκτυο των υψηλών πελατών της στην Ελλάδα, για όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν τις ανάλογες σπουδές στον Κλάδο του Πολυτελούς Τουρισμού. Η εν λόγω εκδήλωση έλαβε χώρα την 23η Ιουλίου, στο Private House Of Island Club & Restaurant στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Τα ποσοστά του Τουρισμού στην Ελλάδα αυξάνονται, με τον εν λόγω Τομέα να συνεισφέρει με το 18.6% του γενικού Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος για το 2016 και προβλέπεται να αυξηθεί έως 6.9% μέσα στο 2017, σύμφωνα με το World Travel & Tourism Council (WTTC). H ανανεωμένη και αναβαθμισμένη Αθηναϊκή Ριβιέρα ήταν ο ιδανικός προορισμός για την πρώτη Ανοικτή Ημερήσια Εκδήλωση για τους δυνητικά μελλοντικούς σπουδαστές, που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια καριέρα στον Διεθνή Τομέα του Τουρισμού. Καθ όλη την διάρκεια της παρουσίασης, οι επισκέπτες μπορούσαν να εξοικειωθούν και να γνωρίσουν καλύτερα την φιλοσοφία και τις ακαδημαϊκές ευκαιρίες που προσφέρουν τα Ινστιτούτα της Glion και της Les Roches, με πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις στην Ελβετία, Ισπανία, Αγγλία, Αμερική και Κίνα. Και τα δυο πανεπιστημιακά Iδρύματα λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα της Sommet Education.

 

Ο δυναμικά ανερχόμενος τομέας του Τουρισμού έχει άμεση και έντονη ζήτηση για νέα ταλέντα και προσφέρει σε καταρτισμένους κι εξειδικευμένους απόφοιτους ευκαιρίες καριέρας ανά την υφήλιο. Το WTTC προβλέπει να δημιουργήσει ο Τομέας του Τουρισμού επιπλέον 90 εκατομμύρια θέσεις εργασίας μέχρι το 2027. Και τα δυο Ινστιτούτα προσφέρουν μαθήματα βασισμένα στο Ελβετικό μοντέλο της εκμάθησης της Φιλοξενίας, συνδυάζοντας τόσο θεωρητικές όσο και πρακτικές σπουδές οι οποίες ολοκληρώνονται με δυο υποχρεωτικές πρακτικές ασκήσεις, όπου μετουσιώνονται όλες οι κοινωνικές δεξιότητες, αναγκαίες για να επιτευχθεί μια αξιοζήλευτη καριέρα στον Τομέα της Φιλοξενίας.

Τα Ινστιτούτα της Glion και της Les Roches διατηρούν δυνατούς και δυναμικούς δεσμούς και γνωριμίες στον εν λόγω τομέα και το 90% των αποφοίτων έχουν επαγγελματική αποκατάσταση ή ακόμα και πολλαπλές ευκαιρίες για εργασία μέχρι να αποφοιτήσουν Χάρη στην επιλεκτική πελατειακή διαχείριση, οι απόφοιτοι των Ινστιτούτων που εξειδικεύονται στην Φιλοξενία, ολοένα και περισσότερο μεταθέτονται σε Τομείς όπως η Πολυτελής Εμπορία, η Κρουαζιέρα, η Συμβουλευτική

Για την Sommet Education.

Η Sommet Education, που περιλαμβάνει την Glion και την Les Roches, προετοιμάζει τους φοιτητές της για άμεση και επιτυχή αποκατάσταση στον επαγγελματικό κόσμο, με εξαιρετικές καταρτισμένες γνώσεις και εμπειρίες για την καλύτερα δυνατή εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Η Sommet Education είναι το μόνο Ίδρυμα με δυο ινστιτούτα όπου έχουν λάβει θέση ανάμεσα στα πέντε καλύτερα Ιδρύματα παγκοσμίως για την αναγνώριση και την καλή φήμη των εργοδοτών της (QS World University Rankings 2017) και είναι μέρος της Eurazeo, μια από της πλέον εξέχουσες επενδυτικές εταιρίες στην Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.sommet-education.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top