skip to Main Content

Made in Greece η Aqua Gallery που φιλοξενείται στο δικό της χώρο τέχνης στο Art Hotel

Με στόχο την προβολή του ελληνικού πολιτισμού σε κάθε του έκφανση η Aqua Vista Hotels φέτος συστήνει έναν ολοκληρωμένο χώρο Τέχνης που αποσκοπεί στην ανάδειξη Ελλήνων καλλιτεχνών και του έργου τους.

Ανοιχτή όλο το εικοσιτετράωρο, ακολουθώντας τη λογική των ξενοδοχείων, η Aqua Gallery δεν θα μπορούσε παρά να φιλοξενείται στο Art Hotel, ένα ξενοδοχείο αφιερωμένο στις τέχνες όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά του.

Αθανάσιος Μπάθας

Το Art Hotel αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της Τέχνης, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους περιτριγυρισμένοι από σημαντικά έργα σε ένα περιβάλλον όπου οι συζητήσεις γύρω από τα καλλιτεχνικά δρώμενα κυριαρχούν.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου όπου στεγάζεται η Aqua Gallery θα παρουσιαστούν τη φετινή σεζόν τρεις ομαδικές εικαστικές εκθέσεις με την πρώτη να εγκαινιάζεται την Κυριακή 7 Μαΐου, στις 19.00.

Εύη Παντελέων

Με τίτλο «From Athens to Santorini: Greeks artists’ trips» η πρώτη έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον χώρο Τέχνης Ηώς και την ιστορικό Τέχνης και επιμελήτρια Μαρίνα Κανακάκη.

Μια πλειάδα Ελλήνων καλλιτεχνών θα παρουσιάσουν αντιπροσωπευτικά έργα τους που θα παρασύρουν τον επισκέπτη σε ένα ταξίδι στα μονοπάτια της σύγχρονης ελληνικής εικαστικής σκηνής.

Τον Ιούνιο του 2017 η Aqua Gallery συνδιοργανώνει με την ΕPsilon Art Gallery την ομαδική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Η Τέχνη Ταξιδεύει…», την οποία επιμελείται η ζωγράφος Εύη Παντελέων.

Έργα 23 Ελλήνων ζωγράφων, τα περισσότερα από τα οποία δημιουργήθηκαν για τη συγκεκριμένη έκθεση παρουσιάζονται στο κοινό αναδεικνύοντας τις θετικές προεκτάσεις της Τέχνης για τη ζωή όλων μας. Διαφορετικές τεχνοτροπίες και καλλιτεχνικά ύφη συναντώνται σε μια γιορτή για τη ζωγραφική σηματοδοτώντας την αρχή του καλοκαιριού.

Μάγδα Αποστόλου

Η τρίτη και τελευταία για τη φετινή σεζόν ομαδική έκθεση που φέρει τον τίτλο «Think of Me» διοργανώνεται από τον Δημήτρη Λαζάρου υπό την επιμέλεια του Κωνσταντίνου Βαφειάδη.

Τα έργα μας καλούν να ξεφύγουμε από Εγώ και να σκεφτούμε την ύπαρξή μας ως Άλλος αναζητώντας τις διαστάσεις της συνείδησής μας και της ψυχολογικής μας πραγματικότητας.

Οι εκθέσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της πλατφόρμας εικαστικών δράσεων #Restart που ενοποιεί χώρους πολιτισμού της Αθήνας και των ελληνικών νησιών και την οποία συντονίζει η γλύπτρια και Art Manager της Aqua Vista Hotels Κέλλυ Αθανασιάδου.

Με αφορμή τη νέα δράση του Oμίλου, η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels δήλωσε σχετικά:

«Αναζητώντας κάθε φορά αυτό που θα κάνει ένα ξενοδοχείο να ξεχωρίζει, η Τέχνη δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί το επόμενο βήμα της Aqua Vista Hotels.

Η Aqua Gallery, που ξεκινά φέτος τη λειτουργία της φιλοξενώντας τρεις εκθέσεις σημαντικού καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, αποτελεί το νέο εγχείρημα του Ομίλου που μετά την τέχνη της φιλοξενίας διεισδύει στις Καλές Τέχνες με στόχο πάντα τη δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής για τους επισκέπτες των ξενοδοχείων της».

Περισσότερα για την Aqua Vista Hotels

Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Κρήτη, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο.

Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.

Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations (Κώστας Παναγάκης | +30 697 5871624 | press@aquavistahotels.com)

Travelworks Front Office

travelworks communications

3, Dionysiou Areopagitou st, 117 42, Athens GR

t: +30 210 9222525, f: +30 210 7418930

www.travelworks.gr

 

Το άρθρο αναρτήθηκε πρώτη φορά στο eirinika.gr στις 7 Μαΐου 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top