skip to Main Content

Made in Greece με λίγο από …. Bollywood : Δείτε στη Νάξο το χορευτικό βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το Bollywood ήρθε στη Νάξο για τις ανάγκες της ταινίας Tiger Zinda Hai.  Οι εικόνες από το όμορφο νησί του Αιγαίου κάνουν το γύρο του κόσμου, αφού το video, με τη μουσικοχορευτική σκηνή της ταινίας που γυρίστηκε στο νησί, έγινε κάτι παραπάνω από… viral.

Δύο μόλις μέρες από τη δημοσίευσή του στο YouTube ξεπέρασε κατά πολύ τις 3 εκατ. προβολές

Τα γυρίσματα στη Νάξο για τη μουσικοχορευτική σκηνή διάρκειας τριών λεπτών στην ταινία, διήρκεσαν τέσσερις ημέρες, ενώ εκτός από τους δυο πολύ δημοφιλείς στη χώρα τους πρωταγωνιστές, έφτασαν στη Νάξο 75 επαγγελματίες χορευτές από την Ινδία και άλλα μέρη του κόσμου, αρκετοί από τους οποίους από τη Γαλλία, μαζί με τους καλύτερους Έλληνες κινηματογραφιστές και τους υπεύθυνους της παραγωγής στην Ελλάδα.

Τα γυρίσματα έγιναν στο ναό του Απόλλωνα και περιλαμβάνουν σκηνές από την Πορτάρα (το πλέον αναγνωρίσιμο σημείο της Νάξου), το λιμάνι, αλλά και κάποια στενά της Χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα γυρίσματα για την ταινία έγιναν μόνο στη Νάξο.

Η παραγωγή είναι της Jash Raj Films, της μεγαλύτερης εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών στην Ινδία, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Salman Khan και η Katrina Kaif.

Όπως αναφέρει η Ελληνό- Ινδική εταιρεία πολιτισμού και ανάπτυξης, οι  δημοφιλείς ηθοποιοί εντυπωσιασμένοι από τις πανέμορφες παραλίες και την εγκάρδια φιλοξενία των κατοίκων του νησιού ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο της Νάξου στις προσωπικές τους σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Salman Khan έχει ξανάρθει στην Ελλάδα και επισκέφτηκε τη Ρόδο, τη Σαντορίνη και την Πάρο το 2009 για τα γυρίσματα της ταινίας “Wanted”, ενώ η Katrina Kaif γύρισε μαζί με τον Hrithik Roshan την ταινία “Bang Bang!” στη Μύκονο και τη Σαντορίνη το 2014.

 

Η πρεμιέρα της ταινίας είναι προγραμματισμένη για τις 22 Δεκεμβρίου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top