skip to Main Content

Μade in Greece τα πρώτα βιολογικά αναψυκτικά – Bio ΕΨΑ: Από πορτοκάλια & λεμόνια με βιολογική ζαχαρη ή στέβια

Tα πρώτα ελληνικά βιολογικά αναψυκτικά λανσάρει η ΕΨΑ.

Το αγαπημένο brand αναψυκτικών από το Βόλο καινοτομεί ακόμη μια φορά και δημιουργεί τα πρώτα ελληνικά βιολογικά αναψυκτικά. Πρόκειται για την “ΕΨΑ bio βιολογική λεμονάδα” και την “EΨΑ bio βιολογική πορτοκαλάδα”.

Οι νέες EΨΑ bio παράγονται στην Αγριά Βόλου από πιστοποιημένο βιολογικό χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού, με προσθήκη πιστοποιημένης βιολογικής ζάχαρης, και σίγουρα θα κερδίσουν τις καρδιές των απαιτητικών της γεύσης.

Για τις ανάγκες της νέας σειράς βιολογικών αναψυκτικών το χαρακτηριστικό μπουκάλι της ΕΨΑ ντύθηκε με ένα πανέμορφο sleeve.

Ο χαρακτηριστικός ρόμβος του μπουκαλιού της ΕΨΑ αποκαλύπτεται, αφού σκίζει μια χάρτινη σακούλα, όπως αυτές που εξακολουθούν να συσκευάζουν τα φρέσκα φρούτα στα παραδοσιακά οπωροπωλεία.

Μέσα από αυτό το εύρημα αποκαλύπτεται ότι τα νέα αναψυκτικά EΨΑ bio είναι τόσο κοντά στη φύση και αντλούν την έμπνευσή τους από την ίδια τη ζωή.


Τα νέα αναψυκτικά EΨΑ bio βρίσκονται ήδη στα ράφια επιλεγμένων σημείων πώλησης σε όλη την Ελλάδα και το λανσάρισμά τους υποστηρίζεται από έντυπη και τηλεοπτική καμπάνια.

Δοκιμάστε και τα αναψυκτικά με στέβια. Χωρίς θερμίδες, κατάλληλα και για διαβητικούς.

INFO
ΕΨΑ ΑΕ
Αγριά Βόλος 373 00
Τηλ.: 24280-91901 / Fax.: 24280-91900

Το άρθρο αναρτήθηκε πρώτη φορά στο eirinika.gr στις 3 Μαρτίου 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top