skip to Main Content

Βίβα Καρβούνη: Δημιούργησε το Disteme.com για να ντύνεστε στο internet με άποψη

Η Βίβα Καρβούνη ανήκει στην γενιά των δημιουργικών Ελληνίδων που δεν επαναπαύονται ποτέ κι ας έγινε μητέρα κι ας άνοιξε και έκλεισε κύκλους στην καριέρα της. Προχωρεί . Πάει παρακάτω. Εκεί που η τεχνολογία γίνεται κίνητρο έμπνευση, νέος κόσμος .

Η Βίβα, με το όνομα της ζωής στη λατινική του ρίζα μέσα στο όνομα της, έδωσε πνοή σε μια νέα Ελληνική ιδέα που έρχεται να αλλάξει τις στυλιστικές συνήθειες των Ελληνίδων.

Το Disteme Bespoke Fashion Clothing and Talented Designers είναι μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που σας δίνει τη δυνατότητα να τροποποιήσετε το ρούχο που επιθυμείτε.

Πρόκειται για μια καινούρια ιδέα για τα ελληνικά δεδομένα στα γυναικεία ρούχα που απευθύνεται σε γυναίκες οι οποίες θέλουν να έχουν άποψη στο ντύσιμό τους. Η πρωτοτυπία έγκειται στο ότι οι παραγγελίες γίνονται αποκλειστικώς ηλεκτρονικά και πρόκειται για ρούχα ραμμένα από εκλεκτά υφάσματα και διακρίνονται από ιδιαίτερα ποιοτικό ράψιμο. Φυσικά δίνεται και η δυνατότητα επιστροφής του ρούχου σε περίπτωση μη ικανοποίησής σας…

Η ιδέα δεν προέκυψε ξαφνικά αλλά εξελίχθηκε. Όπως λέει στο eirinika η Βίβα Καρβούνη που βρίσκεται πίσω από τη νέα αυτή προσπάθεια, “αρχικά ήθελα να δημιουργήσω ένα ηλεκτρονικό mall όπου θα μπορούσαν οι νέοι Έλληνες σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις συλλογές τους. Όμως παρατηρώντας τις ανάγκες και ελλείψεις της αγοράς σε δημιουργία προσωποποιημένων ενδυμάτων, προέκυψε η ιδέα του DISTEME.

Η χειμερινή συλλογή περιλαμβάνει 4 βασικά σχέδια: φόρεμα, σακκάκι, μπλούζα και νυφικό. Βέβαια μέσα από τις παραλλαγές, σχετικά με το σχέδιο και το χρώμα, προκύπτουν 50 διαφορετικά κομμάτια για να διαλέξει ο πελάτης.

Η τελευταία συλλογή σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Αλίκη Δέμη, μια πολύ ταλαντούχο δημιουργό η οποία επιμελήθηκε των σχεδίων και των πατρόν. Η Αλίκη διαθέτει μαζί με την Ιρέν Μανφρέντος και την δική της συλλογή ρούχων (http://kimale.co/) Η Αλίκη επίσης διδάσκει στην σχολή της Βίκυς Καγιά τεχνική και σχεδιασμό πατρόν.

Στην παρούσα φάση, το DISTEME βρίσκεται σε αναζήτηση και άλλων, νέων σχεδιαστών (http://disteme.com/talents-new-fashion-designers-greece/) οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάζουν την συλλογή τους και στις σελίδες του, κάτι που δίνουν οι μεγάλοι επώνυμοι οίκοι μόδας του εξωτερικού. Το Disteme είναι το πρώτο ελληνικό site που προσφέρει την ιδέα αυτή σε γυναικεία ρούχα και μάλιστα σε προσιτές τιμές.

Όλα τα ρούχα κατασκευάζονται στην Ελλάδα από μικρά, έμπειρα συνεργεία τα οποία συνεργάζονται με επώνυμους ελληνικούς οίκους.

“Όλο το εγχείρημά μου αυτό βασίζεται στον θαυμασμό μου για την δυναμική της Ελληνικής μόδας στην οποία πιστεύω πολύ και θέλω να συμβάλλω και εγώ στην ανάδειξή της”, παραδέχεται η Βίβα.

Επισκεφθείτε το DISTEME στην ιστοσελίδα: disteme.com

Το άρθρο αναρτήθηκε πρώτη φορά στο eirinika.gr στις 22 Δεκεμβρίου του 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top