skip to Main Content

Μade in Greece τα Billy Sabbado- Ρούχα για δυναμικές γυναίκες με άποψη και στυλ (φωτό)

Η DAY Billy Sabbado δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1975 από το σχεδιαστή Βασίλη Σαββαδόπουλο και συνεχίζει σταθερά την ανοδική πορεία της, χάρη στο όραμα και τη δυναμική της ομάδας σχεδιασμού και ανάπτυξης, αλλά και το αφοσιωμένο ανθρώπινο δυναμικό σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της, το οποίο περιλαμβάνει σήμερα 125 άτομα.

 

 

 

Η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο 2.500 τ.μ. στην οδό Πλαστήρα 57, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, μαζί με το εμπορικό και παραγωγικό τμήμα της.

Διαθέτει 10 καταστήματα λιανικής πώλησης στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ παράλληλα ρούχα με την επωνυμία της φιγουράρουν στις βιτρίνες 150 καταστημάτων ποιοτικής ένδυσης σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

 

 

 

 

 

 

Το 1999 ξεκίνησε η συνεργασία της με τα πολυκαταστήματα Hondos Center και Notos Galleries σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βουλγαρία, ενώ το δίκτυο των διεθνών πωλήσεων έχει επεκταθεί στην Ευρώπη (Γαλλία, Γερμανία Αυστρία, Κύπρος, Βουλγαρία, Αλβανία) και την Ασία (Αρμενία, Ιράν).

 

 

 

 

 

 

Η DAY Billy Sabbado θέλει να αποτελεί κομμάτι της ζωής κάθε σύγχρονης γυναίκας, προσφέροντας ποιοτικές και κομψές επιλογές, που κάνουν την καθημερινότητά της ακόμη πιο όμορφη!

Οι δημιουργίες Day Billy Sabbado αναδεικνύουν τη γυναικεία ομορφιά με ενδύματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Κάθε σεζόν δημιουργεί ένα συναρπαστικό concept μόδας, με αποστολή της να μεταμορφώσει την καθημερινή γυναίκα σε μία θηλυκή και δυναμική προσωπικότητα που καταφέρνει τα πάντα με το δικό της μοναδικό στυλ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top