skip to Main Content

Οι ονειροπόλες και αιθέριες γυναίκες με τις αέρινες τουαλέτες και φορέματα του Χρήστου Κωσταρέλου – Μεγάλες εκπτώσεις (φωτό)

Δημιουργός των high end συλλογών Costarellos ο Χρήστος Κωσταρέλος κερδίζει το στοίχημα των ηχηρών διεθνών συνεργασιών και διεκδικεί αξιωματικά τη θέση του στο παγκόσμιο προσκήνιο της μόδας.

 

 

SS2068 KImberissa blue guipure lace short-sleeve handkerchief dress

Aπό 1,385.00 € –  969.50€

Ο οίκος μόδας με το label μπήκε στην ελληνική αγορά το 1998, ξεκινώντας με αφιέρωμα στην δεξιοτεχνία του moulage και couture τεχνικών.

 

 

 

 

 

 

 

 

SS2056 Tona red flocked polka dot tulle tiered dress with plunging neckline

€ 1,185.00 € 829.50

Σχεδιάζει τις δημιουργίες του υπηρετώντας την θηλυκή κομψότητα και την φινέτσα. Λατρεύει το ραφιναρισμένο tailoring και τα κομψά τελειώματα, ενώ συνδυάζει μεγέθη και κοψίματα  με διαφορετικά υφάσματα και υλικά.

 

 

 

 

Jenille blue silk chiffon guipure lace midi dress PS 2013

€ 1,065.00 € 745.50

O Χρήστος Κωστάρελος o οποίος  γεννήθηκε στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας έχει την μόδα στο DNA του. Οι γονείς του εργάστηκαν και οι δύο στη βιομηχανία, προκαλώντας του ενδιαφέρον για τον κόσμο των ενδυμάτων.

Rellie pink one-shoulder ruffle crepe blouse with collar and metallic paillete flowers PS 2044

 

 

 

 

€ 495.00 € 346.50

Σπούδασε στη Σχολή Μόδας Δημητρέλης και, στη συνέχεια, στο London College of Fashion, όπου έβαλε τις τεχνικές του δεξιότητες και το πάθος. Η φετινή του συλλογή αποτελείται από ρούχα με πολυτελή υφάσματα δουλεμένα στο χέρι και με εκπληκτικές εκπτώσεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top