skip to Main Content

Τα made in Greece καφτάνια & φουστάνια της Devotion είναι για την μαμά & για την κόρη! – καλοκαιρινές δημιουργίες με άρωμα Ελλάδας (φωτό)

Photo: devotiontwins.com/gallery
Photo: devotiontwins.com/gallery

Πανέμορφα καλοκαιρινά καφτάνια, θεϊκά φορέματα και ένα αέρας Ελλάδας και κομψότητας μας κάνουν να… αφοσιωνόμαστε στα ρούχα “Devotion“.

Πίσω από το made in Greece brand «κρύβεται» η Ελληνίδα σχεδιάστρια Αθηνά Παρνασά που έχει δημιουργήσει και φέτος μια υπέροχη συλλογή για το καλοκαίρι του 2021 που μόλις ξεκίνησε.

«Το 2001 ξεκινήσαμε ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της μόδας προσπαθώντας να δημιουργήσουμε σύγχρονες συλλογές με υψηλή αισθητική και ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε σεζόν» τονίζει η σχεδιάστρια.

Με έμπνευση από τον ελληνικό πολιτισμό και την παράδοση της χώρας μας τα ρούχα της Devotion ξεχωρίζουν.

Υπέροχα υφάσματα, κεντήματα και χειροποίητες λεπτομέρειες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τους ενώ την ίδια ώρα οι καθαρές γραμμές και τα γεωμετρικά μοτίβα μας φέρνουν στο μυαλό απευθείας το ελληνικό καλοκαίρι και τα νησιά μας.

Μάλιστα η Ελληνίδα σχεδιάστρια έχει δημιουργήσει απίθανα ρούχα και για τους μικρούς της φίλους, με φουστανάκια και σορτάσια «αφιερωμένα στις κόρες»!

Μπορείτε να δείτε όλα τα ρούχα της Devotion στο devotiontwins.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top