skip to Main Content

Ananke: Απίθανες made in Greece δημιουργίες για το καλοκαίρι – Υπέροχα φορέματα, φούστες και jumpsuits γεμάτα χρώμα (φωτό)

IInstagram/ananke.clothing
IInstagram/ananke.clothing

Το Made in Greece brand Ananke είναι… οικογενειακή υπόθεση αφού δημιουργήθηκε από μία μαμά και μία κόρη, την Χριστίνα Μάρκου και την Κατερίνα Μπερτζελέτου, που, πέρα από όλα τα υπόλοιπα τις ενώνει και η κοινή τους αγάπη για τη μόδα.

Η Χριστίνα έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και η Κατερίνα έχει σπουδάσει κοινωνιολογία και ψυχοθεραπεία, όμως έχει εργαστεί ως μοντέλο και έχει μεγάλη αγάπη στην μόδα.

Οι σχεδιάστριες Χριστίνα Μάρκου & Κατερίνα Μπερτζελέτου

Ananke (Ανάγκη, δηλαδή) ήταν μια από τις ελληνικές αρχέγονες θεότητες, η οποία αντιπροσώπευε το αναπόφευκτο και την απεικόνιζαν να κρατά έναν άξονα σύμφωνα με τον οποίο άρχισε να δημιουργεί τον κόσμο.

Σήμα του brand είναι το αδράχτι και η collection τους αποτελείται από υπέροχα φορέματα, πουκάμισα crop tops, απίθανες καλοκαιρινές φούστες, ξθμπσθιτσ και παντελόνες. Οι συλλογές τους έχουν σαφείς ρετρό επιρροές, όμως πάντα κυριαρχεί η απλότητα και η άνεση.

Οι δύο σχεδιάστριες δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, αναζητώντας μοναδικά υφάσματα και ασυνήθιστους συνδυασμούς… Μάλιστα το eirinika και το Made in Greece πριν λίγα χρόνια είχε μπει στα άδυτα του ατελιέ τους!

Θηλυκότητα και κομψότητα διέπουν τις collection τουςενώ μέσω της απλότητας και της διακριτικής πολυτέλεια έχουν στόχο να δημιουργήσουν έναν ομορφότερο κόσμο για κάθε γυναίκα.

Δείτε περισσότερα σχέδια στο ananke-clothing.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top