skip to Main Content

It’s All Greek on Me: Χειροποίητα resort wear και αξεσουάρ με έμπνευση από την ελληνική ιστορία & παράδοση (φωτό)

Τα χειροποίητα ρούχα και αξεσουάρ του brand It’s Αll Greek Οn Μe διακρίνονται για τη μοναδική αισθητική τους και συμβολίζουν τη λιτή πολυτέλεια του ελληνικού στοιχείου.

 

 

 

 

Όπως λέει και το όνομά του πρόκειται για ένα brand 100% Made in Greece, με καφτάνια, resortwear, beachwear και τσάντες, όλα εμπνευσμένα από την ελληνική κληρονομιά.

 

 

 

 

Αυτό το καλοκαίρι η συλλογή It’s Αll Greek Οn Μe αποθεώνει την ελληνική λιτότητα, πειράζοντας αγαπημένα μοτίβα της ελληνικής παράδοσης και μεταμορφώνοντάς τα σε minimal signature prints.

 

 

Η ελληνική έμπνευση και τα ελληνικά σχέδια, μέσω μιας σύγχρονης αισθητικής προσέγγισης, δημιουργούν τις collection It’s Αll Greek Οn Μe, κάνοντας τη… διαφορά σε resort wear και accessories!

Επιμένοντα στο δωρικό και απέριττο Grecian style, στο αέρινο στοιχείο και το ανεπιτήδευτο look που αρμόζει στο μεσογειακό καλοκαίρι, το brand αυτό αγαπά ιδιαίτερα το μαύρο, το λευκό, το γκρι της πέτρας.

Οι collection It’s Αll Greek Οn Μe δημιουργούνται από φυσικά υλικά, παίζοντας με prints και κεντημένες λεπτομέρειες, ενώ τολμά συνδυασμούς στο κέντημα, όπως χρυσό με ασήμι.

Παράλληλα, φέρνει μια νέα πρόταση στο beach wear, το beach dress Sellana, που έρχεται να αντικαταστήσει το συνηθισμένο παρεό!

 

 

Από τις πρώτες ύλες ως την τελευταία διακοσμητική λεπτομέρεια, στο σύνολό της η διαδικασία έχει «αέρα» ελληνικό και μιλά στις καρδιές μας από την πρώτη στιγμή, αφού ξυπνά τρυφερές αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια, τότε που τρέχαμε στις αλάνες και βλέπαμε στο σπίτι τις γιαγιάδες μας να ράβουν δημιουργίες κλασικές και διαχρονικές.

 

 

Και να που η μόδα κάνει κύκλους κι αυτό το διαχρονικό στοιχείο βγήκε και πάλι στην επιφάνεια μέσα από τις ξεχωριστές δημιουργίες It’s all Greek on Me, που σε γεμίζουν νοσταλγία.

 

 

 

 

Χρώματα, σχέδια, υφάσματα σε τόνους ελληνικούς, χειροποίητα φτιαγμένα στην Ελλάδα και με στοιχεία που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση και τις δημιουργίες των γιαγιάδων μας.

 

Δείτε περισσότερα σχέδια στο itsallgreekonme.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top