skip to Main Content

Made in Greece από την Άννα και την Ιλόη τα Maaboo μαγιό – Σε πρωτότυπα one shoulder ολόσωμα, bikini αλλά και surf suits (φωτό)

Μετά από μια δύσκολη και πρωτόγνωρη άνοιξη οι Maa Boo Swimwear υποδέχονται το καλοκαίρι 2020 με τη συλλογή Rock ’n’ Roll Mermaids.

Με έμπνευση την παραπάνω ρήση της Αναΐς Νιν, η νέα swimwear συλλογή απευθύνεται σε όλα εκείνα τα αντισυμβατικά, θαρραλέα κορίτσια που δεν τρομάζουν στις δυσκολίες, δε φοβούνται να κολυμπούν σε βαθιά αχαρτογράφητα νερά και έχουν μια φυσική, ενστικτώδη αποστροφή για τη ρηχή αντιμετώπιση των πραγμάτων.

Αυτό το καλοκαίρι οι Maa Boo Swimwear –Άννα Τζελέπη και Ιλόη Χατζησπυρίδη– μας προσκαλούν να μεταμορφωθούμε σε rock ’n’ roll mermaids, να βουτήξουμε στα βαθιά και να απολαύσουμε το ταξίδι όπου μας πάει το κύμα. Ιδανικά, σε μια ηλιόλουστη χρυσαφένια παραλία.

 

Στον πυρήνα της νέας συλλογής παραμένουν τα ευφάνταστα, χαρούμενα και exotic prints, πολλά εκ των οποίων είναι πρωτότυπα και σχεδιάζονται αποκλειστικά για τα Maa Boo Swimwear, όπως το Chalk About, το Waikiki Fest, το Palme d’Or ή το Free Kicks.

Η αγάπη τους για τα εξωτικά μοτίβα και την Californian αισθητική ήταν άλλωστε και αυτή που ανέδειξε το brand σε ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή του ελληνικού resort wear. Ποιος άλλωστε δεν έχει κάνει like σε ένα από τα διάσημα long-sleeve surf suits των Maa Boo, που μπορούν να φορεθούν από όσες αγαπούν τα θαλάσσια σπορ αλλά και ως body για τις βραδινές εξορμήσεις στην πόλη;

Η Άννα Τζελέπη και η Ιλόη Χατζησπυρίδη, οι σχεδιάστριες των Maa Boo swimwear, για άλλη μια χρονιά κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν με τα υπέροχα μαγιό που σχεδίασαν. Η φετινή συλλογή έχει όλα αυτά που θέλει κάθε γυναίκα.

 

Για τα μονόχρωμα μαγιό επιστρατεύονται αυτή τη σεζόν κυρίως οι ουδέτερες αποχρώσεις – άσπρο, off-white, μαύρο και γκρι– σε μια ανάγκη των δημιουργών να επιστρέψουν στις διαχρονικές αξίες του στυλ και να αναδείξουν τη γυναικεία ομορφιά μέσα από την απλότητα των (μη) χρωμάτων και το σχεδιασμό πιο ιδιαίτερων, statement πατρόν.

 

 

 

Οι buttery υφές, επίσης σήμα κατατεθέν του brand, παραμένουν στην καρδιά της συλλογής, ενώ εισάγεται και μια μεγάλη ποικιλία crispy υλικών που βρίσκουν διέξοδο σε cut-out ή one-shoulder ολόσωμα μαγιό και athletic λογικής μπικίνι.

Τα νέα υφάσματα διακρίνονται για τη σταθερότητά τους στην εφαρμογή και την ιδιότητα να αναδιαμορφώνουν τη σιλουέτα. Τέλος, μια ψύχραιμη δόση πολυτέλειας, μέσα από μεταλλικές υφές, χρυσές αποχρώσεις και διακοσμητικά details, σηματοδοτεί ακόμα μία δημιουργική εξέλιξη των Maa Boo Swimwear, μια ανάγκη αλλαγής και ενηλικίωσης αλλά και την επιθυμία τους να «συνομιλήσουν» αισθητικά με ακόμα περισσότερες γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, προσωπικότητας ή στυλ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στα Maa Boo swimwear μπορείτε να διαλέξετε το μαγιό που θα σας κάνει κλικ, ενώ να ενημερώσουμε πως το κατάστημα αυτή την περίοδο έχει εκπτώσεις.

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤA MAA BOO SWIMWEAR

Η αγάπη τους για το design και τη μόδα, η αδυναμία τους στα ταξίδια και οι κοινές καλοκαιρινές τους αναμνήσεις έγιναν για δύο παιδικές φίλες, την Άννα Τζελέπη και την Ιλόη Χατζησπυρίδη, τα κίνητρα για να δημιουργήσουν το 2013 το label Maa Boo Swimwear. Στόχος τους είναι να δημιουργούν bohemian chic και free-spirited συλλογές, διαχρονικά σχέδια μαγιό με πρωτότυπες μοντέρνες παρεμβάσεις.

Μαγιό που ξεχωρίζουν για το design, το στυλ και τη φόρμα τους, αλλά κυρίως για την εφαρμογή τους. Από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, οι δημιουργίες Maa Boo Swimwear αγαπήθηκαν για την αντοχή τους, τις απαλές υφές τους, την ποιότητα κατασκευής αλλά και τα αυθεντικά custom-made εμπριμέ σχέδια.

Με όραμα να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση και την προώθηση της ελληνικής μόδας και της ονομασίας προέλευσης «Made in Greece», τα Maa Boo Swimwear δημιουργούνται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από τους πιο έμπειρους κατασκευαστές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top