skip to Main Content

“Made in Greece” η “Forel by Vassilis Zoulias”: Ο Βασίλης Ζούλιας σχεδιάζει για τη γνωστή φίρμα ρούχων (φώτο)

Το 2020 ξεκίνησε δυναμικά για τη Forel, με μια σημαντική νέα συνεργασία! Συμπληρώνοντας 35 χρόνια δυναμικής παρουσίας στον χώρο της μόδας, η Forel, πάντοτε πρωτοπόρος, εγκαινιάζει τη νέα σειρά “Forel by Vassilis Zoulias.”

Σχεδιασμένη από τον καταξιωμένο Βασίλη Ζούλια, η νέα σειρά συνδυάζει τη μοναδική κομψότητα και θηλυκότητα του σχεδιαστή με τον δυναμισμό και την ποιότητα της Forel.

Με πρώτο σταθμό τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020, η ολοκληρωμένη σειρά ρούχων και αξεσουάρ θα βρίσκεται στα καταστήματα της Forel και σε επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη τη χώρα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στη Forel, η χρονιά ξεκινά δυναμικά, με σημαντικά νέα! Η δημιουργική μας δύναμη και η διάθεση να παραμένουμε πρωτοπόροι στη μόδα συνδυάζονται με τη μοναδική κομψότητα και θηλυκότητα του «μαιτρ» Βασίλη Ζούλια! Η νέα σειρά Forel με την υπογραφή Vassilis Zoulias θα βρίσκεται φέτος την άνοιξη στα καταστήματα και σε επιλεγμένους συνεργάτες μας, ντύνοντας με το διαχρονικό στυλ του σχεδιαστή τη γυναίκα Forel. #ForelbyVassilisZoulias #newcollection #forelgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Forel (@forelgreece) στις

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forel Μάκης Χατζούλας δηλώνει σχετικά:

«Η έναρξη της συνεργασίας μας με τον Βασίλη Ζούλια είναι ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε έναν σημαντικό σταθμό της ιστορίας μας. Καταξιωμένος διεθνώς και ιδιαίτερα αγαπητός για το στυλ του, ο Βασίλης Ζούλιας ταιριάζει με τη φιλοσοφία της Forel που επενδύει στη διαχρονική κομψότητα.

Είναι μια επιχειρηματική κίνηση υψηλής αξίας που είμαστε βέβαιοι πως θα γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από τον χώρο της μόδας αλλά κυρίως για τις πελάτισσές μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top