skip to Main Content

Made in Greece τα κοστούμια του Τάκη Γιαννέτου: Ντύνει τους πασίγνωστους πρωταγωνιστές του Hollywood, Shaun Taub & Navid Negahban (φωτό)

Τάκης Γιαννέτος ντύνει τους πασίγνωστους πρωταγωνιστές του Hollywood, Shaun Taub και Navid Negahban για τη νέα τους σειρά Tehran που γυρίζεται στην Αθήνα.

Μάλιστα ο γνωστός σχεδιαστής ράβει και τα γυναικεία κοστούμια για τις πρωταγωνίστριες της κατασκοπικής σειράς, η οποία λόγω της πολιτικής συγκυρίας, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Η φήμη του Takis Giannetos έφτασε στα αυτιά των εβραιο-ιρανών συντελεστών μετά την επιτυχημένη του παρουσία στο Φεστιβάλ Βενετίας με τα κοστούμια του, για την ταινία Adults in the room του Κώστα Γαβρά, ο οποίος και βραβεύτηκε.

O Shaun Taub επίσης πρωταγωνιστεί στον Ironman αλλά και στη σειρά του Netflix Homeland μαζί με τον Navid Negahban, ενώ η φιλία που συνέδεσε τους τρεις άνδρες έγινε αισθητή στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.

Φαίνεται πως το Hollywood υποκλίνεται στο ταλέντο του δικού μας Τάκη Γιαννέτου και εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top