skip to Main Content

Maria Korinthiou Collection: Ρούχα με μεσογειακό ταμπεραμέντο – Τοπάκια, φούστες με σκίσιμο & φορέματα για θηλυκές εμφανίσεις (φωτό)

parizianista.gr
parizianista.gr

Η Μαρία Κορινθίου τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με την εταιρεία Parizianista φέρνοντας μας την Maria Kornthiou Collection που περιλαμβάνει υπέροχες δημιουργίες με μεσογειακό ταμπεραμέντο!

Για ακόμα μια φορά στην συλλογή τις βλέπουμε απίθανα φορέματα, φούστες και παντελόνια που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα  και απομνέουν ταυτόχρονα την θηλυκότητα που αναζητά κάθε γυναίκα.

Ξεχωριστά ρούχα εξαιρετικής ποιότητας για τη μοντέρνα γυναίκα που θέλει να διαμορφώνει απέρριτα, αλλά και με φινέτσα το προσωπικό της στυλ. Άλλωστε η Parizianista διαθέτει μεγάλη ποικιλία κομψών γυναικείων ρούχων, εξαιρετικής ποιότητας και σε ασυναγώνιστες τιμές.

Δεν χρειάζονται πολλά για να είναι η κάθε γυναίκα στυλάτη και μοναδική. Αυτό είναι και το μότο της εταιρείας που σχεδιάζει για γυναίκες κάθε ηλικίας και για κάθε περίσταση.

Μαύρο maxi φόρεμα με έναν ώμο και καμπάνα μανίκι by Maria Korinthiou Collection

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Μπεζ maxi φόρεμα με ανοίγματα στο πλάι by Maria Korinthiou Collection

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Μαύρο εμπριμέ maxi φόρεμα με ανοίγματα στο πλάι by Maria Korinthiou Collection

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Λευκό floral crop top με δέσιμο στους ώμους

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Μαύρο floral midi έξωμο φόρεμα by Maria Korinthiou Collection

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Κόκκινο maxi κρουαζέ φόρεμα με βολάν by Maria Korinthiou Collection

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Στην Maria Korinthiou Collection βρίσκουμε έρινα φορέματα και φούστες, υπέροχα τοπάκια και παντελόνες καλύπτουν κάθε μας ανάγκη, αφού μπορούν να φορεθούν από το πρωί για μία πιο χαλαρή εμφάνιση μέχρι το βράδυ για μία πιο εντυπωσιακή εμφάνιση για ένα ποτό.

Τα υφάσματα έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει το καλοκαίρι, αγκαλιάζοντάς το μοναδικά. Ξεχωρίζουν τα μοναδικά maxi φορέματα σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα με βολάν στο τελείωμα, το μανίκι ή το μπούστο, όπως και εκείνα με το σκίσιμο και τα κουμπιά που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τις καμπύλες.

Μπορείτε να δείτε πεισσότερα από τα ρούχα της Μαρίας Κορινθίου στο parizianista.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top