skip to Main Content

Nidodileda: Το made in Greece brand με την boho και vintage αισθητική – Απίθανα ρούχα για γυναίκες με στυλ (φωτό)

Instagram/nidodileda/Photography @antonis.agrido

Ήταν το 2012 όταν η Τόνια Μητρούδη δημιούργησε το made in Greece brand Nidodileda (Nido di leda), η «φωλιά της Λήδας» δηλαδή, σύμφωνα με την κωμωδία του Δάντη.

Από εκεί εμπνεύστηκε και η Τόνια Μητρούδη τόσο για τις δημιουργίες της όσο και για το όνομα της εταιρείας της που φτιάχνει υπέροχα μποέμ ρούχα και αξεσουάρ.

Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως “dreamer” και “believer” ενώ στα ρούχα της βασικά στοιχεία είναι η κίνηση, η άριστη ποιότητα και τα όμορφα χρώματα.

Κομψά κιμονό, αιθέρια φορέματα, ιδιαίτερα εσώρουχα και μαγιό, με vintage αισθητική και αξεσουάρ statement για γυναίκες δυναμικές και ανεξάρτητες, που αγαπούν το ιδιαίτερο στυλ.

Η Nidodileda δημιουργήθηκε το 2012, όταν η σχεδιάστρια και ιδρύτρια της εταιρίας αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της επωνυμία ρούχων, βασισμένη στην αρχή του να φορά κανείς ρούχα που τον κάνουν να νιώθει ελευθερία και αυτοπεποίθηση. Φυσικά το brand αναπτύχθηκε με δυνατή ομάδα και την υποστήριξη της δίδυμης αδερφής της Τόνιας, την Νάντια.

(Η σχεδιάστρια Τόνια Μητρούδη, photo: nidodileda.com)

Όλα τα ρούχα είναι χειροποίητα ρούχα και φτιαγμένα από υφάσματα υψηλής ποιότητας, ενώ τα σχέδια περιστρέφονται γύρω από την αίσθηση της ελευθερίας και της έντονης θηλυκότητας, υπηρετώντας και το όραμα της σχεδιάστριας για το συγκεκριμένο brand.

Μπορείτε να δείτε όλες τις απίθανε δημιουργίες του made in Greece brand στο nidodileda.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top