skip to Main Content

Wildrobe: Το Ελληνικό fashion site που θα κολλήσεις – Πουλάς τα παλιά σου ρούχα & αγοράζεις νέα επώνυμα

Πόσα μα πόσα ρούχα ή αξεσουάρ έχεις που στην πραγματικότητα δεν φοράς;

Κάποια είναι ολοκαίνουργια με το ταμπελάκι, άλλα τα έχεις φορέσει 2 φορές και μερικά τα έχεις δοκιμάσει το πολύ 10 φορές και αυτές πριν πολλά χρόνια.

Στην ουσία, είναι αφόρετα και πιάνουν αρκετό χώρο στη ντουλάπα σου. Εδώ έρχεται το Wildrobe, το οποίο είναι το απόλυτο fashion e-shop, μέσω του οποίου μπορείς με μεγάλη ευκολία να πουλήσεις δικά σου κομμάτια αλλά και να αγοράσεις εκείνα που θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά (και έχουν ανεβάσει άλλοι χρήστες σαν εσένα).

Βrands, όπως Balenciaga, Burberry, Celine, Chanel, Gucci, Marc by Marc Jacobs, Miu Miu, Levi’s είναι λίγα από εκείνα που θα δεις στο Wildrobe.

Τι είναι το Wildrobe;

To www.wildrobe.com είναι το πρώτο ελληνικό online curated fashion marketplace, όπου οι χρήστες του μπορούν να πουλάνε και να αγοράζουν pre-owned branded ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε πολύ καλή κατάσταση ή ακόμα και καινούργια. Το business model που χρησιμοποιεί είναι πραγματικά καινοτομικό και από πίσω κρύβονται η Βάσια Πικρού με τον Κωνσταντίνο Παπαζαφειρόπουλο.

Ποια είναι η αποστολή του;

Να κάνει τη μόδα βιώσιμη για τον πλανήτη ενώνοντας τις ντουλάπες όλου του κόσμου μέσα από ένα μοναδικό shopping experience.

Διαβάστε ολόκλητο το άρθρο στο tsemperlidou.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top