skip to Main Content

Τα κοσμήματα της Lito Karakostanoglou έχουν γούστο, μοναδικό σχεδιασμό & φίνες καμπύλες

Τα κοσμήματα Lito της Λητώς Καρακωστάνογλου εξερευνούν το όριο ανάμεσα στο νέο vintage και το νεωτερισμό, το μοντερνισμό, το ρομαντισμό, το φουτουρισμό, τις επιστήμες, και την παράδοση.

Κάθε κομμάτι που δημιουργήθηκε ενσωματώνει τον λεπτό σχεδιασμό, την εξαιρετική φινέτσα και μία μοναδική τεχνική δεξιοτεχνία.

Η Λητώ δουλέυει με χρυσό, πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, παραδοσιακά και όχι και τόσο παραδοσιακά υλικά, συνδυάζοντάς τα για να δημιουργήσει κάθε φορά ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα.

Η σχολαστική δεξιοτεχνία και το εκπληκτικό της γούστο, έχουν τελειοποιηθεί από τις σπουδές γλυπτικής στην Ecole Nationale des Beaux-Arts του Παρισιού, και την τεχνική κατάρτιση στην Ecole de la Chambre Syndicale de la Bijouterie, Joaillerie et Orfèvrerie.

Λητώ Καρακωστάνογλου

Τα κοσμήματα είναι τόσο μοναδικά και εμπνευσμένα που γίνονται στιγμιαία συλλεκτικά και έχουν φιγουράρει τις επιδείξεις μόδας του Kenzo και του Jean Paul Gaultier couture και σε «prêt-à-porter» συλλογές.

Από το 1999, το ατελιέ-μπουτίκ της Λητoύς «Cabinet des Curiosities», βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Παρόμοια με την πόλη που ζει και εργάζεται η Λητώ, η μπουτίκ της είναι πράγματι ένα σεντούκι γεμάτο θαύματα. Το 2011, η Λητώ ξεκίνησε τη δική της εταιρεία χονδρικής διανομής και έχει ήδη ένα εκτενές παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων. 

Τα κομμάτια της έχουν συμπεριληφθεί στο portofolio γκαλερί και καταστημάτων στη Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Αυστρία, Πορτογαλία, Σιγκαπούρη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία.

Θαυμάστε τις συλλογές της Lito στο: www.litofinejewelry.com / www.facebook.com/litofinejewelry / www.instagram.com/litofinejewelry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top