skip to Main Content

Made in Greece η fithabits: Ελληνική «μηχανή αναζήτησης» για αθλητικές δραστηριότητες στο κινητό σου – Κλείσε εύκολα & γρήγορα μάθημα pilates, trekking, καταδύσεις…

«Από Δευτέρα ξεκινάω δίαιτα και βάζω και τη γυμναστική στη ζωή μου». Πόσες φορές έχουμε πιάσει τον εαυτό μαςνα λέει αυτή τη φράση; Επειδή όμως, οι υποχρεώσεις είναι πολλές, το ωράριο εργασίας φορτωμένο, δεν μένει πολύς χρόνος για να αναζητήσουμε το γυμναστήριο που θα ταιριάζει στις ανάγκες μας και στο budget μας και στην πραγματικότητα αυτός ο στόχος αναβάλλεται.

Το fithabits είναι η made in Greece εφαρμογή που ήρθε να λύσει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Στην ουσία συγκεντρώνει όλα τα γυμναστήρια και τους χώρους άθλησης και σε βοηθάει να αναζητήσεις τον ιδανικό για σένα και να κλείσεις την fitness δραστηριότητα που σου ταιρίαζει.

Χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό σου, χωρίς συνδρομές και δεσμεύσεις, μπορείς να αναζητήσεις μαθήματα yoga, πεζοπορία, καταδύσεις, bungee jumping, πολεμικές τέχνες κ.α., να βρεις τις επιλογές που έχεις στην περιοχή σου και να κλείσεις τη δραστηριότητα με λίγα μόνο κλικ.

Ιδρυτής της εφαρμογής είναι ο Μιχάλης Δελής και η ανάπτυξη αυτής της εφαρμογής ήρθε αφότου συνειδητοποίησε ότι όλοι μας παλεύουμε μέσα μας με την εξής δικαιολογία: Το πάπλωμα είναι βαρύ το χειμώνα, η ζέστη εξαντλητική το καλοκαίρι και η άνοιξη κρατάει με το ζόρι 10 μέρες.

Στόχος της ομάδας ανάπτυξης της εφαρμογής είναι να χτυπήσουν το καμπανάκι σε όλους μας και να μας δείξουν ότι υπάρχουν πιο ουσιαστικές δραστηριότητες για τα απογεύματά μας όσο και για τα Σαββατοκύριακα από τη βολή του καναπέ μας, όπως και ότι υπάρχουν συνταγές υγιεινές που είναι συνάμα λαχταριστές.

Το fithabits αυτή τη στιγμή διαθέτει περισσότερες από 1700 δραστηριότητες για να κλείσουμε στην στιγμή, καθώς και πολλές υγιεινές συνταγές, άρθρα και συμβουλές από τους ειδικούς, όπως και καθημερινά μαθήματα και extreme sports.

 

 

 

 

Μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν για Android ή iOS συσκευές. Βρείτε περισσότερα στο www.fithabits.gr

Facebook: @fithabitsco
Instagram: @fithabitsco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top