skip to Main Content

Ακάκιε τώρα τα Μisko ολικής άλεσης & υγιεινάααα !!!! Tι λένε Ξένος & Παπανδρέου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ακάκιε…… και τα μακαρόνια ολικής να είναι Misko. Η γνωστή ελληνική εταιρεία ζυμαρικών που εδώ και πολλά χρόνια πρωταγωνιστεί στο τραπέζι μας με τα καλύτερης ποιότητας ζυμαρικά, και ανανεώνει τα προϊόντα της διαρκώς,  ανταποκρινόμενη στις διατροφικές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, δημιούργησε τα νέα ζυμαρικά Ολικής Άλεσης που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και βιταμίνες, ενώ συγχρόνως διατηρούν τη νοστιμιά που χαρακτηρίζει πάντα τα προϊόντα MISKO.

Τα ζυμαρικά Ολικής Άλεσης, αποτελούν την ιδανική επιλογή για όλους όσους επιθυμούν να συνδυάζουν την υγιεινή διατροφή με την γεύση, προσφέροντας ποικιλία σχημάτων αλλά και πολλές γευστικές προτάσεις πάνω στα πακέτα.

H νέα σειρά MISKO Ολικής Άλεσης, που αποτελείται από σπαγγέτι Νο 6, σπαγγετίνη Νο 10, κοφτό μισό και τριβελάκι, δίνει τη δυνατότητα στη σύγχρονη νοικοκυρά να δημιουργήσει παραδοσιακές, αλλά και πιο μοντέρνες ή πρωτότυπες συνταγές για όλη την οικογένεια.

Ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος, κ. Κωνσταντίνος Ξένος σημειώνει ότι τα ζυμαρικά ολικής αλέσεως ικανοποιούν το ζητούμενο της ισορροπημένης διατροφής: υψηλή διατροφική αξία και εξαιρετική γεύση σε ένα! Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ενδεδειγμένος Μέσος Όρος πρόσληψης φυτικών ινών την ημέρα είναι 30γρ. Σε 120γρ MISKO Ολικής Άλεσης περιέχονται 10γρ φυτικές ίνες δηλ. περισσότερες φυτικές ίνες από 2 κούπες βρασμένες πατάτες, μία κούπα μαγειρεμένο σπανάκι, 2 μπανάνες ή 3 μήλα! Επίσης, τονίζει ότι με τα ελάχιστα ποσά νατρίου, λιπαρών και σακχάρων, τα ζυμαρικά ολικής άλεσης αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή διατροφής για μικρούς και μεγάλους.

O γνωστός σεφ, κ. Αλέξανδρος Παπανδρέου τονίζει χαρακτηριστικά ότι με τα ζυμαρικά ολικής αλέσεως μέσα από ποικίλους μαγειρικούς συνδυασμούς αναδεικνύεται η θρεπτικότητα, η γευστικότητα και η νοστιμιά τους, κάνοντας τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής να αδυνατούν να αποχωριστούν την αγαπημένη τους λιχουδιά.

Επισημαίνει, ακόμα, ότι αποτελούν μια αγνή τροφή φυτικής προέλευσης που προσφέρει δύναμη, ενέργεια, νοστιμιά μέσα από πολλές διαφορετικές συνταγές, αλλά και σημαντικές θρεπτικές ουσίες στον οργανισμό.

 

Έτσι λοιπόν, τα ζυμαρικά MISKO Ολικής Άλεσης συνδυάζουν τα θρεπτικά και διατροφικά οφέλη που προσφέρει το φύτρο του σταριού μαζί με την απαράμιλλη γεύση που χαρακτηρίζει όλα τα ζυμαρικά MISKO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top