skip to Main Content

Επισκεφτήκαμε το Taste of Athens – Τον παράδεισο των Foodies στην Αθήνα & ζήσαμε αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες (φώτο-βίντεο)

Επισκέφτηκα το Taste of Athens, και είχα την ευκαιρία να ξαναδώ αγαπημένους μου φίλους όπως τον διάσημο σεφ Λευτέρη Λαζάρου με τον οποίο γελάσαμε με την καρδιά μας & τον κορυφαίο chef pâtissie Στέλιο Παρλιάρο με τον οποίο η γλυκιά φιλία μας κρατάει πολλά χρόνια.

Πέρυσι έκανε το ντεμπούτο του στο «Σταύρος Νιάρχος», φέτος το Taste of Athens επέστρεψε ανανεωμένο στο κέντρο της πόλης και έστησε στο Ζάππειο μια μεγάλη γιορτή της αθηναϊκής γαστρονομίας.

Συνέδεσα την επίσκεψη μου στο Taste of Athens με την αγάπη μου στην ελληνική γαστρονομία και στο Made in Greece και έχω ενθουσιαστεί από το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια το επίπεδο έχει ανέβει εντυπωσιακά.

Για 4 ημέρες, από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, ενώθηκαν τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης με τα κορυφαία food & beverage brands και προσέφεραν στο κοινό μια μεγάλη γκάμα εμπειριών που εμπνέουν, εκπαιδεύουν και ενθουσιάζουν.

Μαθήματα μαγειρικής από διάσημους Έλληνες και Chefs διεθνούς φήμης, διαδραστικές εμπειρίες, γευσιγνωσίες και οινογευσίες, cocktail workshops και πολλές ακόμα δραστηριότητες ήταν στο Taste of Athens.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα signature plates και τις δημιουργίες που εμπνεύστηκαν αποκλειστικά για το Taste of Athens τα 14 καλύτερα Αθηναϊκά εστιατόρια.

Όσοι πήγαμε στο Taste of Athens είχαμε την ευκαιρία να δούμε crème de la crème των Chefs εν ώρα εργασίας, καθώς ετοίμαζαν την παραγγελία μας στα εστιατόρια τους ή μας παρουσίαζαν ζωντανά εκπαιδευτικές, μαγειρικές επιδείξεις.

Τα μυστικά του κρασιού, οι νέες τεχνικές μαγειρικής και μια σειρά από δραστηριότητες  περίμεναν να τις ανακαλύψουμε και να δοκιμάσουμε τις δυνατότητές μας σε αυτές.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top