skip to Main Content

ΙΟΝ DARK: Μια σικ κυρία της σοκολάτας με τις νότες του σήμερα – Πράσινο τσάι & lime, βιολογικό πορτοκάλι, superfruits ή αμαρτωλή salty caramel (ΦΩΤΟ)

Επιστρέφεις στο σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα και το μόνο που θέλεις είναι να ζήσεις μια μικρή απόλαυση. Μια απόλαυση που θα σου φτιάξει το κέφι, που θα σου δώσει πίσω τη χαμένη σου ενέργεια. Μια μικρή «αμαρτία» που θα σε κάνει να κλείσεις για λίγο τα μάτια ενώ παράλληλα θα έχει ενεργοποιήσει όλες σου τις αισθήσεις...

Αν το κάνεις εικόνα μη μου πεις ότι δεν σου έρχεται στο μυαλό εκείνη η «μαύρη θεά» της γεύσης που από το πρώτο της κομμάτι, σου αλλάζει όλη τη ψυχολογία.

Το όνομά της Σοκολάτα, το επώνυμό της ΙΟΝ. Ενεργοποιεί όλες σου τις αισθήσεις με μια μπουκιά ενώ παράλληλα καταφέρνει να σου προσφέρει όλα τα ευεργετικά, διατροφικά οφέλη του κακάο.

Η οικογένεια σοκολάτων  DARK από την ΙΟΝ έκανε πραγματικότητα όλα όσα ονειρεύτηκες. Μπήκε στη ζωή μας το 2015 και κυριολεκτικά την άλλαξε δημιουργώντας ένα αρωματικό χαρμάνι από επιλεγμένες ποικιλίες και ακολουθώντας ειδική διαδικασία παραγωγής ώστε να προσφέρει μία οικογένεια σοκολατών υψηλής ποιότητας και περιεκτικότητας σε κακάο!

Εκτός από την κλασσική σοκολάτα Υγείας (DARK) μας σύστησε δύο ακόμα ιδιαίτερες γεύσεις, την DARK με Αμύγδαλα και Αλατισμένη Καραμέλα και την DARK με ‘Super fruits’ (ρόδι, μύρτιλο και φραγκοστάφυλο).

Πρόσφατα η οικογένεια της ΙΟΝ Dark «απογειώθηκε» αφού απέκτησε δύο ακόμα νέες γεύσεις, με τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών και τα διατροφικά οφέλη του πράσινου τσαγιού: τις ION Dark με πράσινο τσάι και lime και ION Dark με βιολογικό πορτοκάλι.

 

Το πράσινο τσάι και το lime είναι ένας αρωματικός συνδυασμός που ταιριάζει απόλυτα με τη μαύρη σοκολάτα. Επιπλέον, το πράσινο τσάι έχει αντιοξειδωτική δράση, χάρη στις πολυφαινόλες και στις κατεχίνες που περιέχει. Ευεργετικά συστατικά που έρευνες έχουν δείξει ότι αντιμετωπίζουν τις ελεύθερες ρίζες ενώ βοηθούν το μεταβολικό ρυθμό μας έτσι ώστε να χάνουμε πιο εύκολα βάρος. Σε συνδυασμό με την αντιοξειδωτική ιδιότητα του κακάο, η νέα αυτή γεύση δεν είναι μόνο πλούσια σε γεύση και άρωμα, αλλά και σε διατροφικά οφέλη.

H ΙΟΝ Dark με βιολογικό πορτοκάλι συνδυάζει την αρωματική γεύση πορτοκαλιού με την έντονη γεύση της σοκολάτας. Τα κομμάτια πορτοκαλιού που περιέχει είναι 100% φυσικά χωρίς πρόσθετα, από φρούτα πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας. Το αποτέλεσμα; Ένας νέος συνδυασμός ανώτερης ποιότητας που έχει γίνει αγαπημένη γεύση για όλους τους λάτρεις της σοκολάτας που παράλληλα προσπαθούν να έχουν υγιεινές διατροφικές επιλογές.

Το βασικότερο όμως πλεονέκτημα της ΙΟΝ είναι το γεγονός ότι είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που φτιάχνει στις εγκαταστάσεις της, τις σοκολάτες, από τον σπόρο του κακάο έως το τελικό προϊόν. Έτσι λοιπόν, έχοντας την εποπτεία όλης της παραγωγικής διαδικασίας, είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και το γευστικό αποτέλεσμα των προϊόντων που παράγει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top