skip to Main Content

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μαρμελάδας Stephane Perrotte δημιούργησε αριστουργήματα με ελληνικά εσπεριδοειδή – Έταξε έκπληξη στη Ντίνα Νικολάου (φωτό)

Στη χώρα μας ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μαρμελάδας!

Και όμως υπάρχει Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μαρμελάδας! Πρόκειται για τον Stephane Perrotte ο οποίος έχει κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο καθώς φτιάχνει την καλύτερη μαρμελάδα σε όλο τον κόσμο!

Ο ίδιος βρέθηκε στη χώρα μας, καθώς έκανε Master Class με θέμα «Ελληνικά εσπεριδοειδή στα χέρια και στη φαντασία του Stephane Perrotte».

Μάλιστα, μία ημέρα πριν το Master Class πήγε ο ίδιος, μαζί με την γνωστή σεφ και καλή του φίλη, Ντίνα Νικολάου, να διαλέξει τα καλύτερα ελληνικά εσπεριδοειδή για τις μαρμελάδες του.

Ο Γάλλος “βασιλιάς της μαρμελάδας” ενθουσιάστηκε, όπως αποκάλυψε η Ντίνα Νικολάου μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, με τις μπανάνες Κρήτης.

Η Ντίνα Νικολάου, μάλιστα, αποκάλυψε, επίσης, πως ο Stephane Perrotte της έταξε και μία… έκπληξη!

Την επόμενη ημέρα, δε, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μαρμελάδας χρησιμοποίησε τα ελληνικά εσπεριδοειδή ώστε να δημιουργήσει υπέροχες μαρμελάδες στο Master Class που παρουσίασε, ενώ μοιράστηκε μικρά μυστικά με τους λάτρεις της μαρμελάδας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top