skip to Main Content

Τα υπέροχα αρωματικά “Made in Greece” λάδια της Ariston Hellas βάζουν άριστα στη γεύση (ΦΩΤΟ)

Στην αρχή αυτό που με προσέλκυσε ήταν τα όμορφα μπουκαλάκια με τις “ενδιαφέρουσες” ετικέτες. Μου άρεσε και η ιδέα: αρωματισμένο λάδι με πρωτότυπες γεύσεις όπως chili, τρούφα, pizza. Άνοιξα ένα από τα μπουκαλάκια της Ariston Hellas, και ανακάλυψα ότι στη Μεσσηνία δεν ξέρουν μόνο από καλό λάδι. Ξέρουν και να βάζουν “Άριστα” στη γεύση.

Γράφει η Ειρήνη Πιτσόλη

Αρχικά με συνεπήραν τα υπέροχα αρώματα που είχαν τα ελαιόλαδα. Στη συνέχεια άρχισε μια πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική περιπέτεια στις γεύσεις. Πήρα δύο τρία μπουκαλάκια στο σπίτι και άρχισα να πειραματίζομαι. Τα έβαλα σε σαλάτες, στη φάβα, στα χόρτα, ακόμα και στα τηγανητά αυγά μου. Το αποτέλεσμα ήταν το πιο απλό πιάτο να γίνεται gourmet.

Γεύσεις “καθαρές” ισορροπημένες που συνδυάζουν άψογα το αγνό παρθένο ελαιόλαδο με πρωτότυπους συνδυασμούς αρωμάτων.

Έφτιαξα μοσχαράκι κοκκινιστό και έριξα στη σάλτσα λίγες σταγόνες ελαιόλαδο Ariston με γεύση chili, και με το ζόρι πρόλαβα να φάω. Το εξαφάνισαν!

Σε ένα τραπέζι, έβγαλα μια σαλάτα με μπρόκολο καρύδι και ροκφόρ που είχε μέσα αρωματικό λάδι Ariston με γεύση πέστο. “Δεν το τρώω το μπρόκολο” μου είπε ένας φίλος. Όταν είδε τους άλλους να τρώνε τη σαλάτα και να κάνουν “μμμμμμ” δοκίμασε. “Μα τι έχει μέσα αυτό το μπρόκολο και είναι ωραίο;” μου είπε.” Έχει κάτι “Άριστο” του απάντησα χαμογελώντας.

Όσοι δεν έχετε δοκιμάσει ένα ή περισσότερα από τα αρωματικά αγνά ελαιόλαδα με γεύσεις της Ariston Hellas O.E σπεύσατε!!!!

Lime, chocolate, chili, ρίγανη, θυμάρι, wasabi, τρούφα, βασιλικός, πορτοκάλι, σαγκουίνι, κάρυ, pizza, θυμάρι, δεντρολίβανο, πέστο, σαφράν, ρίγανη, σκόρδο, λεμόνι, σαγκουίνι.

Απογειώνουν σαλάτες, dips, μαρινάδες, σάλτσες. Μη διστάσετε να ρίξετε μερικές σταγόνες από την γεύση που ταιριάζει όταν τηγανίζετε αυγά, ( wasabi, τσίλι, τρούφα, κάρυ,) ή όταν ετοιμάζετε σάλτσα για μακαρόνια. Δοκιμάστε τη γεύση κάρυ σε σάλτσες ή μαρινάδες για κοτόπουλο ή ρίξτε λίγες σταγόνες στο λεμονάτο χοιρινό.

Μια σαλάτα με ντοματίνια και ρόκα θα πάρει άλλη διάσταση με Ariston Wasabi. Προσθέστε γεύση στο ψητό ψάρι με λίγες σταγόνες Ariston Lime, ή Ariston Θυμάρι ή δεντρολίβανο. Τα Ariston ελαιόλαδα ταιριάζουν πολύ και  στις σαλάτες με  καπνιστό σολομό. 

Δοκιμάστε τις γεύσεις Lime, wasabi, κάρυ, βασιλικός , σε ντιπ γιαουρτιού. Επίσης σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε την τρούφα, το lime (που μοσχοβολάει), και το θυμάρι στα βραστά λαχανικά σας.

Τα υπέροχα αρωματικά ελαιόλαδα της Άριστον, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και στα γλυκά σας. Οι γεύσεις πορτοκάλι, σαγκουίνι, chocolate, θα δώσουν άλλη διάσταση σε κέικ και σπιτικούς χαλβάδες.

Λίγες σταγόνες δίνουν άλλη διάσταση στο απλό βραστό αυγό.Δοκιμάστε να γαρνίρετε τη φάβα ή τα χόρτα με τη γεύση lime. Tα ελαιόλαδα της Άριστον, μεταμορφώνουν και το πιο απλό πιάτο σε gourmet. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα αναζητήσετε και να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη!

Ariston – The very Best

Η εταιρεία Ariston ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 1997 στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας. Τα αδέλφια Αναστάσιος και Άγγελος ∆ούκας “τόλµησαν” να εξαγάγουν λάδι στην Αµερική. Το τόλµηµα πέτυχε και έτσι δηµιουργήθηκε αρχικά η Ariston Specialties.

Η τεράστια αµερικάνικη αγορά και οι αυξανόµενες ανάγκες της οδήγησαν τους ιδρυτές να δηµιουργήσουν την Ariston Hellas η οποία µπορεί να ανταπεξέλθει στην συνεχώς αυξανόµενη ζήτηση και να υποστηρίζει µια τόσο απαιτητική αγορά.

Ο στόχος είναι πλέον η ελληνική αγορά. Οι ιθύνοντες της εταιρείας έχουν σκοπό να κάνουν τα προϊόντα τους γνωστά στο ευρύ κοινό και να το οδηγήσουν να δοκιµάσει την αυθεντική ελληνική γεύση των προϊόντων της εταιρείας.

Τα προϊόντα που έχει η εταιρεία είναι:

Εξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, αρωµατικά ελαιόλαδα, πετιµέζι, µέλι, σταφίδα, µαρµελάδες, ξύδι βαλσάμικο µε ιδιαίτερες γεύσεις, ελιές,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top