skip to Main Content

Τιμητική διάκριση για τον ΑΠΣΙ “Η Πίνδος” : Κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στα Manufacturing Excellence Awards 2019

Τιμητική διάκριση για τον ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ». Ο συνεταιρισμός κέρδισε το  Silver award στην κατηγορία «Αριστεία ανά βιομηχανικό κλάδο – Κατηγορία Τρόφιμα και Ποτά» των Manufacturing Excellence Awards 2019, για τις βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές του στο χώρο των τροφίμων.

H σταθερή επιδίωξη του ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», να βελτιώνει την ανοδική του πορεία στον πτηνοτροφικό κλάδο, επενδύοντας διαρκώς στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του, στην ενίσχυση της τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού του, στις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες όπου και δραστηριοποιείται, τον κατατάσσουν ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων της χώρας.

Το βραβείο παρέλαβε η Ελευθερία Μασούρα, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας του ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», η οποία δήλωσε:

«Η διάκριση αυτή που λαμβάνει ο ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», αντανακλά τις αξίες, τη φροντίδα και το μεράκι με τα οποία για περισσότερα από 60 χρόνια δραστηριοποιείται.

Κάθε διάκριση, αποτελεί αναγνώριση της δέσμευσης για παραγωγή προϊόντων ανώτερης ποιότητας.

Η συνεταιριστική του ταυτότητα τον κάνει να ξεχωρίζει καθώς περισσότεροι από 500 πτηνοτρόφοι και πάνω από 1200 εργαζόμενοι ενώνουν κάθε μέρα τις δυνάμεις τους σε μια κοινή προσπάθεια, παραμένοντας έτσι, σταθερά στην κορυφή της ελληνικής Πτηνοτροφίας αλλά και στην πρώτη θέση της καρδιάς της ελληνικής οικογένειας.

Το βραβείο αυτό, αφιερώνεται στους ανθρώπους του, στη μεγάλη του οικογένεια, που καθημερινά δίνει ένα σκληρό αγώνα για να διατηρήσει τον ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ» στην κορυφή της ελληνικής πτηνοτροφίας.

Η ποιότητα, η ασφάλεια των τροφίμων, η καινοτομία, η σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, είναι αξίες που ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια ενώ δεσμεύεται να συνεχίσει με το ίδιο πάθος αυτή την επιτυχή πορεία».

Σχετικά με τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ»:

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», είναι ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός στην χώρα με 60 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Κινητήρια δύναμή της ΠΙΝΔΟΣ είναι οι περισσότεροι από 500 πτηνοτρόφοι του συνεταιρισμού.

Με έδρα της το Ροδοτόπι Ιωαννίνων, η ΠΙΝΔΟΣ διαθέτει υπερσύγχρονες υποδομές και πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή, ενώ ακολουθεί τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.

Σήμερα η ΠΙΝΔΟΣ κατέχει την ηγετική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 30%.

Συντηρώντας πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα χιλιάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, η ΠΙΝΔΟΣ ενισχύει στην πράξη την εθνική οικονομία και αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης για την ελληνική περιφέρεια.

Η ΠΙΝΔΟΣ, ένας υπερσύγχρονος συνεταιρισμός ανταγωνιστικός διεθνώς, συνδυάζει την τεχνογνωσία αιχμής με την αμιγώς ελληνική ταυτότητα και παράδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.pindos-apsi.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top