skip to Main Content

H Olympian Green χορηγός του Διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας ”OliveChallenge”

Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης FOOD EXPO πραγματοποιήθηκε το DEMO DAY του διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας για τον Ελαιοκομικό τομέα ”Olivechallenge”, που διοργανώθηκε από τη Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου ‘’Φίλαιος’’.

Φιλοσοφία του διαγωνισμού είναι η εφαρμογή καινοτόμων ιδεών και τεχνολογιών πάνω στον ελαιοκομικό τομέα, με στόχο τη βελτίωση της παραγωγής αλλά και της ποιότητας του ελαιολάδου, καθώς και η βέλτιστη αξιοποίηση των υποπροϊόντων της ελιάς.

Η OLYMPIAN GREEN, εταιρία που έχει επενδύσει και συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία, είναι χορηγός του διαγωνισμού, καθώς πιστεύει ότι μέσα από νέες ιδέες και εφαρμογές στη διαδικασία παραγωγής θα μπορέσει περαιτέρω να αξιοποιηθεί και να αυξηθεί η αξία του Ελληνικού ελαιολάδου.

 

Ο κ. Φώτης Μαυρουδής, Γενικός Διευθυντής της Olympian Green, βραβεύοντας μία από τις ομάδες, η οποία προκρίθηκε στην Τρίτη φάση του διαγωνισμού δήλωσε: ‘’η συμβολή της καινοτομίας στην αγροτική οικονομία και η χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη βελτίωση της παραγωγής και στη δημιουργία ανώτερης ποιότητας προϊόντων προς όφελος όλων των εμπλεκομένων, των εξαγωγών και, συνολικά, της εθνικής οικονομίας’’.

Η Olympian Green που εξάγει συσκευασμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βρώσιμες ελιές, ξύδι μπαλσάμικο, κλπ., επενδύει έντονα στην εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει, ολοκλήρωσε την κατασκευή υπερσύγχρονων ολοκληρωμένων παραγωγικών εγκαταστάσεων 3.000 τ.μ., με αποκλειστικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση τόσο των συνεργατών της όσο και των τελικών καταναλωτών ανά την υφήλιο.

Ήδη τα προϊόντα της Olympian Green διατίθενται σε πάνω από 18 χώρες ενώ επίκειται και η προσθήκη νέων χωρών.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top