skip to Main Content

Made in Greece τα ανανεωμένα Simply Greek: 30 εύγεστα ελληνικά προϊόντα εξάγονται σε 20 χώρες!

Ήταν Μάρτιος του 2012 όταν ξεκίνησε το ταξίδι της γεύσης μέσα από τις δημιουργίες της σειράς Simply Greek.

Ξεκίνησε η σειρά με 6 σάλτσες τομάτας και μετά από την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου, καθώς και το 1ο βραβείο Great Taste, συνέχισε η έμπνευση και η δημιουργία. Σήμερα, 5 χρόνια μετά, η σειρά έχει 35 προϊόντα.

14 από τα καλούδια της σειράς έχουν σχεδιαστεί και παράγονται για καλό σκοπό – την στήριξη του έργου της πολυβραβευμένης μη κερδοσκοπικής Wise Greece, όπου τα κέρδη γίνονται τρόφιμα για την στήριξη συνανρώπων μας σε ανάγκη. Μέσα από την συνεργασία αυτή η  Simply Greek έχει καταφέρει να προσφέρει πάνω από 3000 μερίδες φαγητού.

Σήμερα, 5 χρόνια μετά, οι παραγωγοί είναι περήφανοι κάτοχοι 10 Διεθνών βραβείων Great Taste, αποκτώντας το τίτλο Great Taste Producer, κερδίζοντας βραβεία κάθε χρόνο στο διαγωνισμό με το σπάσιμο του ρεκόρ το 2016 όπου αποσπάσανε 5 βραβεία! Επίσης η σειρά έχει κατακτήσει και τρία βραβεία Olymp Τaste για 3 καλούδια από την σειρά Simply Greek για την Wise Greece.

Η Simply Greek γιορτάζει τα τα 5α γενέθλια της με νέα εμφάνιση. Σε συνεργασία με την εταιρεία Marketing Add Honey “Sweet Branding” που ανέλαβε τον σχεδιασμό του packaging της σειράς μας, ενώ έχει ήδη χαραχθεί η στρατηγική επικοινωνίας και επανατοποθέτησης του brand για τα επόμενα χρόνια.

«Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξη σας και την αγάπη σας που έκαναν την διαδρομή μας έως τώρα πιο ευχάριστη, πετυχημένη και διασκεδαστική και ανυπομονούμε να πoρευτούμε μαζί και για τα επόμενα! Να είστε πάντα καλά, να περνάτε όμορφα… πάντα παρέα με εξαιρετικές γεύσεις!»

Simply Greek

Στοιχεία επικοινωνίας: 2295041736 & info@simplygreek.gr

Βρείτε την Simply Greek και στο facebook

To άρθρο αναρτήθηκε πρώτη φορά στο eirinika.gr στις 14 Απριλίου 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top