skip to Main Content

Made in Greece το βραβευμένο μείγμα BBQ Salt της Simply Greek – Όλα τα αρώματα της ελληνικής φύσης σε ένα βαζάκι (φώτο)

Τα Βραβεία γεύσης Great Taste Award, πραγματοποιήθηκαν και φέτος στο Λονδίνο, όπου 500 ειδικοί της γεύσης, δοκίμασαν περισσότερα από 12.772 προϊόντα για να καταλήξουν στα κορυφαία προϊόντα του 2019!

Ανάμεσα στους νικητές ήταν ένα ελληνικό μείγμα BBQ που ενθουσίασε τους κριτές!

Το βραβευμένο πλέον BBQ Salt, της εταιρείας Simply Greek  περιέχει αλάτι Μεσολογγίου, το οποίο μαρινάρεται με ένα μυστικό μείγμα μπαχαρικών, με αρωματική καπνιστή πάπρικα και αγαπημένα ελληνικά βότανα, όπως ρίγανη και θυμάρι. Αποτελεί ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κρέας, ψαρικά ή λαχανικά, τόσο στο τελείωμα του πιάτου, όσο και στο μαρινάρισμα.

Τα σχόλια των κριτών για το BBQ Salt ήταν: “Λατρέψαμε το έντονο, πλούσιο και καπνιστό άρωμα των βοτάνων και των μπαχαρικών!

Μας άρεσε η φυσική υφή και η ποιότητα των υλικών και πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι ιδανικό για το μαρινάρισμα των ψητών του BBQ. Πρόκειται για ένα ισορροπημένο προϊόν με εξαιρετική επίγευση!”

To ΒΒQ Salt ανήκει στη σειρά των προϊόντων που έχει δημιουργήσει η πολυβραβευμένη εταιρεία Simply Greek για τον κοινωνικό σκοπό της μη κερδοσκοπικής Κίνησης Wise Greece, καθώς το κέρδος από την πώληση της σειράς των προϊόντων μετατρέπεται σε τρόφιμα για ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Συνολικά, η σειρά Simply Greek for Wise Greece αποτελείται από 14 προϊόντα, από τα οποία τα 11 έχουν τιμηθεί με ανώτερα βραβεία γεύσης!

Συνολικά η Simply Greek έχει 17 βραβεία Great Taste & 3 βραβεία Olymp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top