skip to Main Content

Νέοι γευστικοί συνδυασμοί ρυζιού με λαχανικά υψηλής διατροφικής αξίας από τον Μπάρμπα Στάθη για τις πιο νόστιμες σπιτικές συνταγές

Ο Μπάρμπα Στάθης ετοίμασε για όλους εμάς 5 πεντανόστιμους συνδυασμούς ρυζιού με λαχανικά, ιδανικούς ως συνοδευτικό με κρέας ή ψάρι, αλλά και ως κυρίως γεύμα.

Ειδικός στα λαχανικά εδώ και μισό αιώνα, ο Μπάρμπα Στάθης φέρνει στο πιάτο σας τα καλύτερα λαχανικά σε μοναδικούς συνδυασμούς με ρυζι και μας προτείνει τις πιο νόστιμες σπιτικές συνταγές.

Ξεχωρίζουν οι νέες, εντυπωσιακές συσκευασίες γεμάτες χρώμα που θα βρούμε στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ.

Ο Μπάρμπα Στάθης μας προτείνει μοναδικούς συνδυασμούς λαχανικών, τόσο φρέσκων όσο τη στιγμή που κόπηκαν και εκλεκτό ελληνικό ρύζι από τους ορυζώνες της Μακεδονίας σε 5 διαφορετικές εκδοχές:

Ρύζι με καλαμπόκι, αρακά, καρότο

To ρύζι με καλαμπόκι είναι πηγή πρωτεϊνών και βιταμίνης Α, ενώ δεν περιέχει γλουτένη.

Ρύζι με μανιτάρια, αρακά, καλαμπόκι

Το ρύζι με μανιτάρια είναι πηγή πρωτεϊνών και σεληνίου. Χωρίς γλουτένη.

Ρύζι κίτρινο Mexicana με φασόλι κόκκινο, καλαμπόκι, φασολάκι στρογγυλό, πιπεριά

Το ρύζι Mexicana είναι πηγή πρωτεϊνών. Περιέχει κουρκουμά, γνωστό για την ευεργετική του δράση. Χωρίς γλουτένη.

Ρύζι κίτρινο με πιπεριές

To κίτρινο ρύζι με πιπεριές έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C. Περιέχει κουρκουμά, γνωστό για την ευεργετική του δράση, ενώ δεν περιέχει καθόλου γλουτένη. Ακόμη μία νέα γευστική πρόταση που ξεχωρίζει για τη μοναδική γεύση της και το χρώμα που θα δώσει σε κάθε πιάτο!

Ρύζι καστανό με ρεβίθια, σταφίδες, αρακά

Ο νέος, πρωτοποριακός συνδυασμός καστανού ρυζιού με ρεβίθια είναι πηγή πρωτεϊνών & φωσφόρου και… θρεπτικής απόλαυσης! Δεν περιέχει γλουτένη.

Έτοιμο σε 15 μόλις λεπτά, το Ρύζι με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης αποτελεί την πιο πρακτική και γευστική επιλογή για ένα υγιεινό πλήρες γεύμα ή ένα εξαιρετικό συνοδευτικό. Δοκιμάστε το!

Αναζητήστε το σήμερα στις καταψύξεις των σούπερ μάρκετ και γνωρίστε ολόκληρη τη σειρά ακόμη καλύτερα και μέσα από το συναρπαστικό online game RICE Match!

Το Rice Match είναι ένα παιχνίδι από τα… βάθη της κατάψυξης! Κάντε τους σωστούς συνδυασμούς λαχανικών με το ρύζι, κερδίστε κάθε εβδομάδα Ρύζι με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης και πολλά ακόμη δώρα!

Πληροφορίες: www.barbastathis.com
Facebook: @barbastathis.gr
Instagram: @barbastathis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top