skip to Main Content

Σαρώνει τα χρυσά βραβεία η Olympian Green – Ακόμη ένα στο «τσεπάκι» της από τον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου της Νέας Υόρκης

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία OLYMPIAN GREEN, κέρδισε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, στον διεθνώς καταξιωμένο και μεγαλύτερο, από άποψη συμμετοχών, διαγωνισμό ελαιόλαδου της Νέας Υόρκης.

Το Limited Edition Single Estate (1.200 δέντρα) βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο «KTIMA LOUIZA» κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετέχοντες, από τις μεγαλύτερες ελαιοπαραγωγικές χώρες του κόσμου Ισπανία, Ιταλία κλπ. Το συγκεκριμένο ελαιόλαδο, διακρίθηκε για την χαμηλή του οξύτητα, την ανώτερη ποιότητα, την υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες, την φρουτώδη και έντονη γεύση.

Για τα χαρακτηριστικά του αυτά έχει βραβευθεί επανηλειμένα, καθώς πέραν του χρυσού μεταλλίου στη Νέα Υόρκη, κατέκτησε πρόσφατα και το χρυσό μετάλλιο στον 23ο διεθνή διαγωνισμό BIOL 2018, που διεξάγεται στην Ιταλία και αφορά αποκλειστικά βιολογικά έξτρα παρθένα ελαιόλαδα.

Ο κ. Φώτιος Μαυρουδής, Γενικός Διευθυντής της OLYMPIAN GREEN δήλωσε: “Eίναι μεγάλη μας τιμή και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τα βραβεία αυτά, που αποδεικνύουν ότι η έμφαση που δίνουμε σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, από το δένδρο εως το ράφι, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.”

Η OLYMPIAN GREEN δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, καθώς και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως επιτραπέζιων ελιών, μπαλσάμικου κλπ. ‘Eχει στην ιδιοκτησία της μία υπερσύγχρονη μονάδα ελαιουργίας και τυποποίησης, στην επαρχία Ολυμπίας, στην Πελοπόννησο μεγάλης δυναμικότητας, εξοπλισμένης με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, όπου εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της ελαιοποίησης και τυποποίησης.

Επιπλέον έχει αναπτύξει ένα σημαντικό δίκτυο παραγωγών και προμηθευτών για όλα τα προϊόντα της, τα οποία εξάγονται σε πάνω από 15 χώρες στον κόσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top