skip to Main Content

Simply Greek: Απλά ελληνικά ή αλλιώς το “delicious” στα ελληνικά (ΦΩΤΟ)

Αυτά τα βαζάκια “σαρώνουν” τα βραβεία όσες φορές βρεθούν σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς με κριτές πολύ απαιτητικούς και αυστηρούς γευσιγνώστες. Πρόκειται για τα βαζάκια της Simply Greek.

Με σύνθημα “Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τρώμε βαρετά & άνοστα φαγητά” η Έλλη Νικολάου, ο Μανόλης Πασούλας επιλέγουν πολύ προσεκτικά τα υλικά τους, από την ελληνική φύση, κάνουν ευφάνταστους συνδυασμούς και το αποτέλεσμα που μπαίνει στα βαζάκια της Simply Greek, δικαιώνει τους ίδιους και ενθουσιάζει όσους τα δοκιμάζουν.

Προϊόντα:

Η Simply Greek, διαθέτει μία σειρά προϊόντων που είναι πρωτότυπα & πεντανόστημα. Αγνά & φυσικά για δυνατές γευστικές εμπειρίες που έχουν κατακτήσει και Διεθνή χρυσά βραβεία γεύσης, (όπως τα βραβεία Great Taste).

Στη σειρά προϊόντων της Simply Greek , περιλαμβάνονται σάλτσες , μαρμελάδες, αλείμματα- πατέ, αλάτια.

Τα καλούδια της Simply Greek,  θα τα βρείτε μόνο σε μικρά καταστήματα τροφίμων, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, καφεκοπτεία, ντελικατέσεν, κάβες, καφέ…

Ανάμεσα στα προϊόντα της Simply Greek, ξεχωρίζουν η σάλτσα “ντομάτα και μαυροδάφνη”, (βραβείο great taste) η σάλτσα “ντομάτα μαστίχα και δυόσμος”, η σάλτσα “Στην υγειά μας- ντομάτα και τσίπουρο”, το πατέ “Μπουγιουρντί” (βραβείο great taste), το πατέ “Παντζάρι , Φέτα & Δυόσμο”,  η μαρμελάδα “Φράουλα με βασιλικό” , (δοκιμάστε την σε cheececake, θα τρελαθείτε), η μαρμελάδα “Σύκο με καρύδι” και πολλά άλλα.

Τα προϊόντα της Simply Greek, μπορείτε να τα δοκιμάσετε αλείφοντας τα σε ψωμί ή παξιμάδια, να τα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε νόστιμες συνταγές με ζυμαρικά και κρέας, να τα βάλετε σε γλυκά, ή απλά να τα χρησιμοποιήσετε όπως προστάζει η φαντασία σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top