skip to Main Content

Τα νέα παγωτά “Γλυκά της μαμάς” από την Κρι Κρι – Όλη η αγάπη της σε ένα παγωτό!

Νέα οικογενειακά παγωτά βασισμένα στις γεύσεις και τις μυρωδιές των γλυκών της μαμάς παρουσιάζει φέτος το καλοκαίρι η Κρι Κρι δημιουργώντας γεύσεις νοσταλγίας για μικρούς και μεγάλους.

Θυμάσαι όλα εκείνα τα καλοκαιρινά βράδια των παιδικών σου χρόνων, που η μαμά σέρβιρε στη βεράντα ή τον κήπο τις πιο απολαυστικές γλυκές λιχουδιές;

Τότε που ένα κομμάτι δεν ήταν ποτέ αρκετό και λαχταρούσες αυτή η γεύση να μην τελειώσει ποτέ;

Η Κρι Κρι, η εταιρεία συνώνυμο της παράδοσης και των πιο αγνών πρώτων υλών, δημιούργησε ένα νέο συναρπαστικό παγωτό που σίγουρα θα ξυπνήσει σε όλους μας τις πιο γλυκές αναμνήσεις.

«Τα γλυκά της μαμάς» έρχονται σε δύο αγαπημένες γεύσεις και προσφέρουν όλη την αγάπη της μαμάς και των αυθεντικών συνταγών που αγαπήσαμε.

Αγαπημένη ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ, παγωτό με γεύση μπισκότου, γλυκό βερίκοκο ‘σαν της μαμάς’ και τραγανά κομματάκια μπισκότου και λαχταριστή ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ, παγωτό με γεύση σοκολάτας, λαχταριστά κομμάτια σοκολατόπιτας και πλούσιο σιρόπι με γεύση σοκολάτα.

Η Κρι Κρι αξιοποιεί υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και προδιαγραφές για να παράγει με την ίδια αγάπη και με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες τα προϊόντα της για πάνω από 60 χρόνια.

Ως η μοναδική ελληνική εταιρία παγωτού με πανελλαδική διανομή, γνωρίζει καλά τι σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι και έχει καταφέρει να κάνει τα κίτρινα ψυγεία σήμα κατατεθέν του πιο δροσιστικού ελληνικού καλοκαιριού.

Αναζητήστε «Τα γλυκά της μαμάς» στα κίτρινα ψυγεία Κρι Κρι σε όλη την Ελλάδα και απολαύστε παράδοση.

Παγωτά Κρι Κρι, τα παγωτά της καρδιάς μας!
Λίγα λόγια για την Κρι Κρι Α.Ε.

Στη Βόρεια Ελλάδα, στο μέσο της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα και μόλις 3 χλμ από την πόλη των Σερρών, βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι ΑΕ.

Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι ΑΕ σήμερα παράγει παγωτά και γιαούρτια από 100% ελληνικό γάλα και έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.krikri.gr,

www.facebook.com/krikri.gr?fref=ts,

www.instagram.com/krikri.gr/

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε και στο eirinika.gr στις 19 Ιουνίου 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top