skip to Main Content

Τρώμε η κόρη μου κι εγώ δύο γιαούρτια πανάλαφρα: το Freelact – «Όλυμπος» & τα χωρίς γλουτένη από «Κρι- Κρί»

Η κόρη μου η Έλενα μου σύστησε να τρώω γιαούρτι χωρίς λακτόζη. Βρήκαμε ένα στην Ελληνική αγορά της «Όλυμπος» της καλύτερης για μένα γαλακτοβιομηχανίας της Ελλάδας. Το Freelact είναι πια το γιαούρτι μου! 

Ελαφρυυυύ και ιδανικό για να βάλετε τα φρούτα σας μέσα άρα ένα πλήρες γεύμα. Ότι αγοράζω είναι πολύ ποιοτικό. Μπράβο τους και φυσικά αυτό το ρεπορταζάκι μόνο διαφημιστικό δεν είναι, απολύτως χρηστικό!

Γιαούρτι στραγγιστό 2% χωρίς Λακτόζη “Freelact”

Το στραγγιστό γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ “Freelact” παράγεται από 100% ελληνικό φρέσκο ημιαποβουτυρωμένο γάλα αγελάδας, με τη διαδικασία της φυσικής στράγγισης. Συνδυάζει την εξαιρετική γεύση με όλα τα πολύτιμα συστατικά του, χωρίς τις ενοχλήσεις που προκαλεί η δυσανεξία στη λακτόζη. Έτσι, τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε όλα τα καλά του στραγγιστού γιαουρτιού. Το μόνο που του λείπει είναι η λακτόζη.

Συστατικά: Φρέσκο ημιαποβουτυρωμένο γάλα αγελάδος, καλλιέργεια γιαούρτης, λακτάση

Γιαούρτι ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Κρί Κρί γιαούρτια χωρίς γλουτένη σε μεγάλη ποικιλία

Δυο λόγια για την εταιρεία της Βόρειας Ελλάδας που επίσης βρίσκω ότι εκσυγχρονίζεται συνεχώς και καινοτομεί

Βρίσκω τα παγωτά τους δε εξαιρετικά και πρωτότυπα

Η ιστορία μας ξεκινά πίσω… στο 1954, όταν ο Γιώργος Τσινάβος ιδρυτής της εταιρίας, άνοιξε ένα μικρό ζαχαροπλαστείο στις Σέρρες, το οποίο παρήγαγε και διέθετε παγωτά και είδη ζαχαροπλαστικής στην πόλη. Οι πρώτες διανομές παγωτού γίνονταν με πλανόδιους πωλητές και ειδικά χειροκίνητα καροτσάκια που είχαν ως ψυκτικό μέσο τον πάγο και το αλάτι. Τα παγωτά Κρι Κρι και ιδιαίτερα το Κασσάτο, ένα «ιδιαίτερο» παγωτό, βασισμένο στο πρόβειο γάλα με πολύ πλούσια γεύση, άρχισαν γρήγορα να αποκτούν φήμη και εκτός των ορίων των Σερρών.

Τη δεκαετία του ’60, τοποθετούνται τα πρώτα ηλεκτρικά ψυγεία με παγωτά στην αγορά των Σερρών, ενώ οι εγκαταστάσεις της μικρής έως τότε τοπικής εταιρίας μεταφέρονται σε νέους ιδιόκτητους χώρους, με την εταιρία να αποκτά την πρώτη αυτόματη γραμμή παραγωγής παγωτού, σηματοδοτώντας έτσι την αρχή μιας νέας εποχής, καθώς μέχρι τότε η παραγωγή γινόταν με το χέρι.

Οι δεκαετίες ’80 και ’90, διαγράφουν τη μετέπειτα πορεία της εταιρίας, αφενός με την κατασκευή νέου εργοστασίου (1987), αφετέρου με την παραγωγή γιαούρτης, όταν ξεκινά η παραγωγή παραδοσιακού πρόβειου και αγελαδινού γιαουρτιού από φρέσκο γάλα του Νομού Σερρών και τέλος με τη δημιουργία υποκαταστήματος στην Αττική, δημιουργώντας έτσι με σταθερά βήματα ένα πανελλαδικό δίκτυο διανομής των προϊόντων της.

Το 2000, η Κρι Κρι καινοτομεί στην αγορά γιαουρτιού, λανσάροντας το «Σπιτικό», το πρώτο γιαούρτι σε οικογενειακή συσκευασία και γρήγορα κερδίζει τις πρώτες αναφορές στις έρευνες αγοράς.

Σήμερα, η Κρι Κρι μετά από 60 χρόνια επιτυχημένης εμπορικής πορείας και συνεχείς επενδύσεις συγκαταλέγεται πλέον στις πιο δυναμικές βιομηχανίες γαλακτοκομικών προϊόντων και στοχεύει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις αναπτυξιακές της προοπτικές, τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό.

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Το άρθρο αναρτήθηκε πρώτη φορά στο eirinika.gr στις 17 Ιουνίου 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top