skip to Main Content

Βραβείο στο νέο παγωτό με ενεργό φυτικό άνθρακα Rodeo Black Cookies, 1 μήνα μετά την κυκλοφορία του!

Διεθνή διάκριση εξασφάλισε η ελληνική εταιρεία Κρι Κρι στην έκθεση PLMA για την καινοτομία του νέου της παγωτού Rodeo Black Cookies, που ακολουθεί την γενικότερη τάση σε Ευρώπη και Αμερική παραγωγής προϊόντων με ενεργό φυτικό άνθρακα.

Η διεθνής έκθεση PLMA – “ World of Private Label” διεξήχθη στον εκθεσιακό χώρο RAI EXHIBITION CENTER του Άμστερνταμ το διήμερο 29-30 Μαΐου 2018 και θεωρείται η σημαντικότερη παγκοσμίως διεθνής έκθεση στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας, καθώς για σχεδόν 30 χρόνια, αποτελεί το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες της λιανικής πώλησης και τους παραγωγούς προϊόντων τροφίμων, ποτών, χαρτικών, ειδών υγιεινής και ειδών σουπερμάρκετ.

Το περίπτερο της Κρι Κρι στη διεθνή έκθεση PLMA: μια διάκριση που ανοίγει νέους δρόμους συνεργασιών

Η Kρι Kρι ξεχώρισε για το μαύρο παγωτό της ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του. Πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και για την θετική του επίδραση στην λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Με το συγκεκριμένο προϊόν η Κρι Κρι ανταποκρίνεται με επιτυχία στην τάση που υπάρχει στην Ευρώπη και Αμερική για προϊόντα με άνθρακα, ένα φυσικό προϊόν γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και για την θετική του επίδραση στην λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για νέες συνεργασίες με την Κρι Κρι σε προϊόντα παγωτού και γιαούρτης.

Η Κρι Κρι ήδη συνεργάζεται εδώ και χρόνια με επιτυχία με μεγάλες ευρωπαϊκές αλυσίδες σουπερμάρκετ, προμηθεύοντας προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Οι συνεργασίες αυτές είναι στρατηγικής σημασίας, καθώς δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο πλευρών και ανοίγουν το δρόμο για την τοποθέτηση και επώνυμων προϊόντων Κρι Κρι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη τοποθέτηση επώνυμων γιαουρτιών “ My Authentic Greek Yogurt Kri Kri”, στα ράφια της Waitrose ως επακόλουθο της μακρόχρονης επιτυχημένης συνεργασίας με τη μεγάλη βρετανική αλυσίδα, η οποία ξεκίνησε το 2013 με γιαούρτια ιδιωτικής ετικέτας.

Στόχος της Κρι Κρι είναι η επέκταση της συνεργασίας με την τοποθέτηση των επώνυμων προϊόντων της στα ράφια των μεγάλων ευρωπαϊκών αλυσίδων σουπερμάρκετ.

Και για να μιλήσουμε και με αριθμούς, η εξαγωγική δραστηριότητα της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι συνεχίζεται με αλματώδη ρυθμό, παρουσιάζοντας στο σύνολό της ανάπτυξη 47,5% κατά το α’ τρίμηνο του 2018. Την εντυπωσιακή αυτή πορεία ήρθε να επισφραγίσει και η άκρως επιτυχημένη παρουσία της Κρι Κρι στη διεθνή έκθεση PLMA – “ World of Private Label”.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Κρι Κρι στα krikri.grfacebook.com/krikri.grinstagram.com/krikri.gr , καθώς και στο τηλ.: 23210 68300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top