skip to Main Content

Βασίλης Ζούλιας στο Made in Greece: “H εμφάνιση της Alison ήταν μια επιτυχία για μένα αλλά και για την Ελλάδα που έχει άξιους δημιουργούς!” (ΦΩΤΟ)

Όσες από εμάς είμαστε θαυμάστριες των υπέροχων φορεμάτων που φέρουν την υπογραφή του ταλαντούχου κυρίου Βασίλη Ζούλια δικαιωθήκαμε (για άλλη μια φορά), πανηγυρικά.

Συνέντευξη στην Ειρήνη Πιτσόλη

Το εκπληκτικό φόρεμα με το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις η Alison Brie, στις Χρυσές Σφαίρες 2018 , ήταν “Made in Greece” και ήταν φτιαγμένο δια χειρός Βασίλη Ζούλια.

Forbes

Ήταν αυτό το ονειρικό φόρεμα- παντελόνι  που συνδυάζει  την αξεπέραστη κομψότητα του κλασσικού “ρετρό” με το δυναμισμό και το μοντέρνο στοιχείο του φουτουριστικού, που έστειλε την Alison Brie στις πρώτες θέσεις στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες σταρ της βραδιάς , στα μεγαλύτερα διεθνή έντυπα της μόδας.

L’ Officiel

Η εντυπωσιακή δημιουργία του Βασίλη Ζούλια έκανε το γύρο του κόσμου, με μεγάλα αφιερώματα στις στήλες της Vogue,  του L’ Officiel , του Forbes, του Usa Today, της Telegraph, του Los Antzeles Times, του In Style,  του Style Bistro, του Hello, του Glam, του Emirates Woman, του Us Magazine com, και αναρίθμητων άλλων.

Hawtcelebs

Ζητήσαμε από τον κύριο Βασίλη Ζούλια να μας μιλήσει για την υπέροχη αυτή δημιουργία και το έκανε με πολύ ευγένεια.

NY Times
Βασίλης Ζούλιας

Πως προέκυψε το να φορέσει η Alison Brie το φόρεμα σας στις χρυσές σφαίρες; Πείτε μας το στόρυ

Προέκυψε εντελώς αβίαστα και τυχαία…άλλα βεβαία τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή.
Για χρόνια σαν να ετοιμαζόμουν για κάτι τέτοιο σχεδιάζοντας φορέματα που οραματιζόμουν ότι τα φοράνε γυναίκες σε red carpet.

Usa Today

H ιστορία όμως έχει ως εξής. Πέρυσι το καλοκαίρι έκανα το νυφικό για την Ελληνοαμερικάνα γυναίκα ενός πολύ καλού μου φίλου και ο γάμος έγινε στην Ελλάδα.

Hollywood Reporter- Getty Images

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν το διάσημο ζευγάρι φωτογράφων INEZ – VINOOD. Γνωρίζοντας λοιπόν την Ινέζ της είπα μεταξύ αστείου που πάει να γίνει σοβαρό τελικά…ότι μια μέρα θα φωτογραφίζεις τις καμπάνιες μου.

Αυτή  χαμογελώντας μου απάντησε “οκ αλλά μέχρι τότε αν έρθεις στη Νέα Υόρκη φερε μου κάτι να σου φωτογραφήσω κάνεις πολύ ωραία δουλειά”. Αυτό το κράτησα και όντως πήγα επί τούτου στην Νέα Υόρκη με τον φίλο μου και συνεργάτη σχεδιαστή κοσμημάτων Περικλή Κονδυλάτο

Βασίλης Ζούλιας

Αφήσαμε τα ρούχα ένα πρωί στο studio κλεισμένα σε θήκες και η Στεφανία γυναίκα του φίλου μου που της έκανα το νυφικό και εργάζεται εκεί αποφάσισε να τα ελευθερώσει από τις θήκες για να ξετσαλακωθούν.

 

Εκείνη την στιγμή μπήκε στο στούντιο η διάσημη και βραβευμένη στυλίστρια των σταρ του χόλιγουντChristina Ehrlich η οποία τα βλέπει και αναφωνεί:  “wow Ποιανού είναι αυτά”; Βλέπει και τα κοσμήματα του Περικλή και ζητάει να μας γνωρίσει . Την επόμενη μέρα αφού έδωσε  και στους δυο συγχαρητήρια μας ρώτησε αν μπορούσε να τα δανειστεί και φυσικά είπαμε ναι!

 

#womentogetherwewin #dressedinblackforareason #timeisup @thegoldenglobes2018 @alisonbrie gracing the red Carpet also making a strong statement #wearingthepants

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias) στις

Μέτα ένα μήνα ένα βράδυ μου ήρθε ειδοποίηση στο  Ίνσταγκραμ  και είδα με χαρά την Λώρα Ντερν να φοράει ένα από τα φορέματα σε μια πρεμιέρα και η δεύτερη έκπληξη ήταν όταν είδα το δεύτερο στα golden globes στην Alison  Brie!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά η Άλισον  μπήκε στην λίστα των 5 πιο καλοντυμένων σταρ της βραδιάς  ως νούμερο 1! Αφήνοντας πίσω την Νικόλ Κίντμαν με GIVENCHY COUTURE …στο νούμερο 2.

 

Alison Brie at the @goldenglobes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias) στις

Το φόρεμα αυτό για ποια κολεξιόν φτιάχτηκε και που παρουσιάστηκε πρώτη φορά; 

Το φόρεμα με το παντελόνι παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες στο HAUTE GRECIANS στο Νιάρχος.

 

Πως νιώθετε που η Alison φορώντας αυτό το φόρεμα κατετάγη στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες στις χρυσές σφαίρες από τα μεγαλύτερα διεθνή περιοδικά μόδας;

Νοιώθω βαθιά χαρά και μεγάλη επαγγελματική  ικανοποίηση γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό που θα ήθελες να συμβεί σε μια τέτοια περίπτωση. Όχι απλά να φορεθεί το  ρούχο σου. Το ότι μπήκε στην σφιχτή λίστα και μάλιστα βγήκε νούμερο 1 ήταν πέρα από κάθε τρελό  μου όνειρο!!

What a night! So proud to be part of an event with such a powerful message behind it. #whywewearblack #TIMESUP

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alison Brie (@alisonbrie) στις


Εκτός ότι το θεωρώ σαν μια απόλυτα προσωπική επιτυχία το θεωρώ και μια επιτυχία για την Ελλάδα. Αυτό δείχνει ότι σήμερα στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί άξιοι δημιουργοί που αν βρεθούν στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή μπορούν να διακριθούν.

Βασίλης Ζούλιας

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top